Libnet.ro
UNICEF

13:00

6 trucuri sa mananci mai multe legume

Antena3 Antena3,
6 trucuri sa mananci mai multe legume

Stim cu totii cat de important este ca legumele sa reprezinte un procent destul de mare din alimentatia noastra. Cu toate acestea, nu multi dintre noi consuma 4 pana la 6 portii de legume pe zi. Iata mai. continuă pe Antena3

Francois Hollande: Mai multe atentate teroriste au fost dejucate pe teritoriul Frantei

Presedintele francez, Francois Holland,e a declarat miercuri ca au fost dejucate mai multe acte teroriste in aceasta saptamana in Franta, afirmatia fiind facuta in marja unei deplasari la Marsilia cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, relateaza AFP si Le Figaro.

Perchezitii la Directia de Sanatate Publica Bucuresti si la mai multe persoane suspectate de delapidare

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip fantoma. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la 300. 000 de euro.

Honda a vandut cu 50% mai multe masini in primul trimestru al acestui an

Honda Trading Romania a vandut in primul trimestru al acestui an circa 400 de masini, ceea ce inseamna o crestere cu 50,5% fata de perioada similara a anului trecut. Cele mai multe modele vandute au fost CR-V .

Elixirul de soc care trateaza mai multe afectiuni. Cum se prepara

Socul este o planta care este folosita in prepararea unui elixir ce poate trata multe afectiuni ale organismului. Este vorba despre infuzia din flori de soc ce poate fi folosita pentru tratarea sinuzitei si a bronsitei,.

Republica Moldova ar putea exporta mai multe marfuri in Belarus

Presedintele Nicolae Timofti doreste ca relatiile dintre Republica Moldova si Belarus sa se apropie si mai mult. in vizita sa oficiala la Minsk, Timofti a declarat ca doreste ca tarile sa dezvolte dialogul bilateral si cooperarea in sfera comercial-economica, intre cercurile de afaceri, stiintifice si culturale.

Nicolae Banicioiu: Nu sunt mai multe tabere in PSD, pot fi opinii separate. Din ce am vazut eu azi, partidul e mai unit ca niciodata (VIDEO)

Nicolae Banicioiu a declarat, la finalul Biroului Permanent National al PSD, despre ministrul Muncii ca din punctul meu de vedere am lucrat bine cu doamna Plumb. in ceea ce priveste existenta mai multor tabere.

Perchezitii la DSP Bucuresti si la mai multe persoane suspectate de delapidare

Politistii bucuresteni fac perchezitii la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip fantoma, prejudicul produs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )