Libnet.ro
UNICEF

12:15

Republica Moldova ar putea exporta mai multe marfuri in Belarus

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova ar putea exporta mai multe marfuri in Belarus

Presedintele Nicolae Timofti doreste ca relatiile dintre Republica Moldova si Belarus sa se apropie si mai mult. in vizita sa oficiala la Minsk, Timofti a declarat ca doreste ca tarile sa dezvolte dialogul bilateral si cooperarea in sfera comercial-economica, intre cercurile de afaceri, stiintifice si culturale. continuă pe Adevărul

Republica Moldova va putea exporta marfuri in SUA fara taxe vamale

Presedintele american, Barack Obama, a promulgat legea care permite Republicii Moldova sa exporte marfuri industriale in SUA fara achitarea taxelor vamale.

in Republica Moldova au aparut mai multe republici online

In reteaua de socializare rusa vk. com au aparut pagini ale unor organizatii care seamana enorm cu organizatiile teroriste din estul Ucrainei - Republica Populara Donetk si Republica Populara Lugansk. Organizatiile aparute se numesc Republica Populara Balti, Republica Populara Moldova si Republica Populara Gagauzia.

Stratfor: Instabilitatea din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea permite Romaniei sa scoata aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei, comenteaza agentia americana de analize Stratfor.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

Analiza: Romania poate scoate Republica Moldova din sfera de influenta a Rusiei

Instabilitatea politica si economica din Republica Moldova ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a scoate aceasta tara din sfera de influenta a Rusiei pentru a aprofunda relatiile in cadrul sistemului.

Cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Se vorbeste mult despre ei. Oamenii se intreaba de unde provine averea lor si care este, de fapt, reteta prin care produc din ce in ce mai multi bani. Adevarul va prezinta cei mai bogati oameni din Republica Moldova.

Fructul din Republica Moldova care i-a cucerit pe europeni: 68% din exporturi au ajuns in UE

Desi majoritatea exporturilor de fructe si legume din Republica Moldova au fost realizate pe piata din CSI, totusi, producatorii autohtoni de zmeura si-au livrat cea mai mare parte din fructe pe piata Uniunii Europene.

Politicieni din Republica Moldova condamnati la inchisoare

Multi dintre ei comit ilegalitati, putine dintre ele ies la iveala, la fel de putine sunt cercetate, foarte putini dintre ei sunt anchetati, doar unii sunt condamnati si doar cativa ajung dupa gratii. Adevarul va prezinta politicienii din Republica Moldova condamnati la inchisoare.

Francois Hollande: Mai multe atentate teroriste au fost dejucate pe teritoriul Frantei

Presedintele francez, Francois Holland,e a declarat miercuri ca au fost dejucate mai multe acte teroriste in aceasta saptamana in Franta, afirmatia fiind facuta in marja unei deplasari la Marsilia cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, relateaza AFP si Le Figaro.

Perchezitii la Directia de Sanatate Publica Bucuresti si la mai multe persoane suspectate de delapidare

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip fantoma. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la 300. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )