Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Incendiu de proportii in sudul Greciei: Mai multi turisti au ramas blocati pe o plaja

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiu de proportii in sudul Greciei: Mai multi turisti au ramas blocati pe o plaja

Un incendiu de padure de proportii a izbucnit, vineri, in sudul Greciei, trei sate din zona afectata fiind evacuate. De asemenea, mai multe nave ale Pazei de coasta au fost trimise pentru a salva 100 de turisti, blocati pe o plaja, informeaza Mediafax citand CNN. continuă pe Hotnews

Incendii de vegetatie de proportii in sudul Greciei: Sute de turisti, evacuati

Un incendiu de proportii a izbucnit in sudul Greciei. Trei localitati din regiunea Lakonia din peninsula Peloponnese, au fost evacuate din cauza unor incendii de vegetatie izbucnite in nopatea de joi spre vineri,.

Incendiu forestier de proportii in sudul Greciei

Pompierii se luptau, astazi, cu un incendiu forestier de proportii in sudul Greciei, folosindu-se de avioane pline cu apa si elicoptere de acelasi tip, totodata evacuand trei sate si trimitand barci ale garzii de coasta pentru a salva mai multe persoane prinse pe o plaja, potrivit Associated Press.

Incendii de vegetatie in sudul Greciei: Aproximativ o suta de turisti, evacuati

Probleme majore pentru Grecia. Sute de turisti au fost evacuati dupa ce patru incendii puternice de vegetatie au cuprins sudul tarii si zona de langa Atena. Flacarile au cuprins sute de hecatre, iar un nor de.

Mai multi elevi eliminati de la bacalaureat au obtinut in instanta suspendarea deciziei ISJ

Mai multi elevi care fusesera eliminati de la bacalaureat, in urma acuzatiilor de fraudare a examenului sustinut la Colegiul Tehnic Unirea din Stei, au dat in judecata Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) si au obtinut, joi, suspendarea deciziei pana la pronuntarea instantei de fond.

ADMITERE MEDICINA BUCURESTI 2015. UMF Carol Davila face loc pentru mai multi viitori medici. Cu cat a crescut numarul de locuri la buget

Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Bucuresti pune la dispozitia candidatilor inscrisi 950 de locuri la buget, cu 20 mai multe fata de anul 2014. insa, institutia a scos la concurs doar 470 de locuri cu taxa, cu 50 mai putine decat in anul 2014.

Studiu comandat de Google: Cei mai multi editori digitali acorda prea putina atentie vanzarilor automatizate de publicitate. Strategia vanzari directe+programmatic, cea mai eficienta

Majoritatea editorilor de presa online acorda in continuare o prioritate scazuta vanzarilor automatizate de publicitate pe site-urile lor, in timp ce aceia care isi cladesc strategia de vanzari pe o combinatie de vanzari directe si vanzari automatizate sunt mai eficienti si inregistreaza venituri mai mari, peste media pietei, arata un studiu international comandat de Google si realizat de The Boston Consulting Group.

Ziarele si revistele romanesti care au atras cei mai multi bani in primul semestru

Investitiile in publicitatea din presa scrisa au scazut in primul semestru din 2015 cu 5% fata de aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la 61,3 milioane de euro ratecard), potrivit celor mai recente rezultate publicate de Biroul Roman de Audit.

VIDEO + FOTO. Cum arata cel mai iNSPAIMANTATOR loc in care ai putea dormi

Turistii in cautare de aventura pot dormi in unul dintre cele mai inspaimantatoare locuri din lume, care le ofera senzatia ca ar putea muri prabusiti in prapastie, de la 122 de metri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )