Libnet.ro
UNICEF

18:30

Arad. Mai multe ambulante au preluat 23 de elevi care acuza dureri abdominale, specifice unei intoxicatii

Antena3 Antena3,
Arad. Mai multe ambulante au preluat 23 de elevi care acuza dureri abdominale, specifice unei intoxicatii

Mai multe ambulante au preluat, duminica-dupa-amiaza, 23 de elevi care stau intr-o scoala speciala din judetul Arad, dupa ce acestia au acuzat, dureri abdominale si alte simptome specifice unor intoxicatii. continuă pe Antena3

Arad:23 de elevi de la o scoala speciala,dusi la spital cu simptomele unor intoxicatii ...

Mai multe ambulante au preluat, duminica-dupa-amiaza, 23 de elevi care stau intr-o scoala speciala din judetul Arad, dupa ce acestia au acuzat, dureri abdominale si alte simptome specifice unor intoxicatii de natura alimentara, starea tuturor fiind buna, transmite corespondentul MEDIAFAX. Copiii invata intr-un centru specializat pentru cei cu probleme neuropsihice si au acuzat, dupa ce au mancat, duminica dupa-amiaza, puternice dureri abdominale, angajatii solicitand mai multe .

ANAF: Tot mai multe firme nu-si platesc datoriile catre stat, intra in insolventa sau devin inactive

Din cauza gradului ridicat de indatorare al firmelor fiscul este foarte vulnerabil si scoate cu greu banii de la firme. Atunci cand se executa bunurile acestora, toate sechestrele stau si-si pierd din valoare pentru ca nu exista apetit de cumparare pe piata, a afirmat Constantin la o conferinta pe teme economice organizata la BNR, citat de Mediafax. El a aratat ca ANAF incepe sa treaca de la profilul economic pe care ar trebui sa il aiba la profilul juridic, angajand in ultima perioada tot mai multi juristi pentru a reprezenta institutia in litigii cu firme.

ANAF: Tot mai multe firme - datoare la stat

Parvan: Odata ce creditul bancar este blocat, iar situatia economica este asa cum este, companiile apeleaza la creditul fiscal pentru a se finanta * Blanculescu: S-a creat un fenomen in piata - marii antreprenori nu-si platesc nici jumatate din obligatiile financiare catre subcontractori, care, astfel, sunt pusi in situatia sa nu-si achite datoriile la stat Tot mai multe firme de la noi nu-si mai platesc datoriile catre stat, apeland, astfel, la creditul fiscal, a declarat, ieri, Mihail Constantin, vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), adaugand ca s-a revenit, astfel, la tendinta inregistrata cu precadere in anii 1997-1998.

Rovana Plumb: Ne luptam sa gasim finantare pentru cat mai multe lucrari de protejare in fata calamitatilor naturale

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, cu ocazia Zilei Internationale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, ca autoritatile incearca sa gaseasca finantare pentru cat mai multe lucrari.

Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. I-am trimis presedintelui Basescu mai multe materiale despre criza

Update 10. 50 - BrokerulCristian Sima ataca, intr-o alta scrisoare, mai multe persoane publice si spune ca i-a trimis presedintelui TraianBasescu mai multe materiale despre criza. La sfarsit i-am.

Faze tari: Cel mai loial caine din lume! Clipul care a indoiosat mii de oameni; Dacia asta zboara cu 205 km/h; Mireasa ii facea sex oral cavalerului de onoare, mirele o cauta disperat

Taticul lui Dolly, prima oaie clonata din istorie, a murit. Avea 58 de ani. Potrivit unui comunicat al Universitatii din Nottingham, Campbell a murit la data de 5 octombrie. Povestea SOCANTA a unei femei care cantareste jumatate de tona: a mintit ca si-a omorat nepotul prin strivire. La cele 498 de kilograme ale sale, Marya Rosales poate fi considerata cea mai grasa femeie din lume.

Romanii si bulgarii au acces la de doua ori mai multe meserii in Franta.

Accesul la locuri de munca pentru romani si bulgari a fost extins in Franta la 291 de meserii, fata de 150 anterior, in sectoare in care angajatorii intampina dificultati la recrutare, potrivit unei decizii publicate duminica in Jurnalul Oficial, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Decizia a semnata de ministrii de Interne Manuel Valls si al Muncii Michel Sapin. Intre meseriile nou autorizate figureaza cea de coafor, tinichigiu auto, transportator de mobila la mutarea locuintei, intretinator .

Descinderi la mai multe cimitire din capitala

Politia verifica firmele care ofera servicii funerare, proprietarii de cimitire fiind suspectati de evaziune.

Evaziunea este in floare. Tot mai multe firme nu-si platesc datoriile catre stat, intra in insolventa sau devin inactive

Firmele au revenit la tendinta inregistrata mai ales in anii 1997-1998 de a apela la creditul fiscal, respectiv de a nu-si plati datoriile catre stat, iar Agentia Nationala de Administrare Fiscala le.

ThyssenKrupp a primit mai multe oferte pentru otelariile din Brazilia si SUA

ThyssenKrupp AG, cel mai mare producator de otel din Germania, a primit cel putin cinci oferte pentru vanzarea otelariilor sale din Brazilia si Statele Unite, anunta publicatia germana Die Welt, fara sa citeze sursa informatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )