Libnet.ro
UNICEF

12:00

Arafat explica de ce a ESUAT operatiunea de salvare in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc

Antena3 Antena3,
Arafat explica de ce a ESUAT operatiunea de salvare in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc

Sunt si situatii in care sistemul de urgenta esueaza, la fel cum se intampla si in alte tari, ca altfel n-ar exista nicio diferenta intre medici si Dumnezeu, a incercat sa explice Raed Arafat,. continuă pe Antena3

Raed Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat neintrerupt.

Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii.

Raed Arafat: O comisie mixta a ISU si a Politiei va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat sa o salveze, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne.

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat sa o salveze, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, potrivit surselor din presa.

Ion Cristoiu, despre cazul femeii care a stat sase luni in arest preventiv pentru fapte care nu exista: Nimeni nu a reactionat. Iohannis e ocupat pina peste cap cum sa se imbrace cit mai corespunzator functiei

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie din nou pe blogul sau despre cazul femeii care a stat 6 luni in arest preventiv, ulterior judecatorii eliberandu-o pe motiv ca faptele din dosar nu exista. Acesta sustine ca nimeni.

Va PLATI cineva dupa ESUAREA operatiunii de salvare in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc? Ce spune Arafat

Fondatorul SMURD, Raed Arafat, a spus ca nu are nimic sa le reproseze salvatorilor care au incercat, fara succes, sa opreasca o femeie sa se arunce de pe bloc si nu crede ca va cere demitere cuiva din echipa.

Pavel Abraham, despre cazul femeii care s-a sinucis: in 35 de ore aduceau plase de la Paris, dar sunt si in Romania

Doina Cosman, psiholog si presedinte al ARPS, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre caziul femeii care s-a aruncat in gol de la etajul opt. Noi, Alianta Romana de Preventie a Suicidului,.

Gabriel Oprea: Am dat sarcina domnului Arafat sa verifice modul de actiune in cazul femeii care s-a sinucis

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a declarat sambata, ca i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat sa verifice modul in care s-a actionat de catre autoritatile abilitate in cazul.

Oprea: Am dat sarcina domnului Arafat sa verifice modul de actiune in cazul femeii care s-a sinucis

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ca i-a cerut secretarului de stat Raed Arafat sa verifice modul in care s-a actionat de.

Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala: Perna are un efect limitat. Sunt oameni care pur si simplu nu mai vor sa traiasca (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, facand referire la femeia in varsta de 60 de ani din Capitala, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, ca in final, perna are un efect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )