Libnet.ro
UNICEF

19:45

Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

Antena3 Antena3,
Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala: Perna are un efect limitat. Sunt oameni care pur si simplu nu mai vor sa traiasca (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, facand referire la femeia in varsta de 60 de ani din Capitala, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, ca in final, perna are un efect.

Decizie definitiva in cazul femeii care santajat-o pe Livia Stanciu

Mariana Rarinca, femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), a fost achitata de Curtea de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

Airbus ameninta ca ar putea pleca din Marea Britanie, in cazul in care tara iese din UE

Grupul european Airbus isi va revizui investitiile in Marea Britanie in cazul in care aceasta tara va iesi din Uniunea Europeana, a declarat ieri pentru BBC presedintele Airbus UK, Paul Kahn. Abia reales la 7 mai, prim-ministrul conservator David Cameron si-a reiterat promisiunea de a organiza pana la sfarsitul anului 2017 un referendum privind iesirea sau nu a Marii Britanii din UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )