Libnet.ro
UNICEF

19:31

ArcelorMittal Galati a depasit impactul invaziei otelului din China

România Liberă România Liberă,
ArcelorMittal Galati a depasit impactul invaziei otelului din China

Piata europeana a otelului pare sa fi depasit una dintre cele mai dificile situatii cu care s-a confruntat in ultimii ani, aceea a invaziei otelului produs in China, vandut la preturi de dumping. continuă pe România Liberă

Fabricile din China, la limita dintre cresterea activitatii si scaderea productiei

Sectorul manufacturier din China s-a extins mai putin decat se astepta in aprilie, ridicand semne de intrebare in privinta sustenabilitatii recentei reveniri din a doua economie a lumii, informeaza The Guardian.

Clipe de cosmar pentru sute de angajati din China: Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un zgarie-nori din Nan-jing (VIDEO)

Clipe de cosmar pentru sute de persoane aflate intr-un zgarie-nori din Nan-jing. Un incendiu de proportii a izbucnit la cladirea Longshen din estul Chinei si a produs flacari ce s-au extins.

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )