Libnet.ro
UNICEF

12:15

Arena Nationala, aproape de un nou record cu ocazia partidei Romania - Olanda

Hotnews Hotnews,
Arena Nationala, aproape de un nou record cu ocazia partidei Romania - Olanda

Organizatorii partidei Romania - Olanda au anuntat ca s-au vandut aproximativ 53. 000 de bilete pentru disputa de marti seara, ceea ce ar reprezenta un nou record de asistenta pentru Arena Nationala. Meciul Atletico Madrid - Athletic Bilbao finala Europa League) a avut cei mai mult spectatori - 52. continuă pe Hotnews

Stadionul National se pregateste de un nou record

Partida Romania - Olanda din preliminariile Cupei Mondiale 2014 ar putea marca marti la ora 21:00 un nou record de spectatori.

Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se negociaza contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

Dragnea: 80.000 de uselisti, maximum permis, vin pe Arena Nationala.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca la evenimentul de lansare a candidatilor USL, de miercuri, de pe Arena Nationala, vor participa 80. 000 de persoane, acesta fiind numarul maxim admis, stabilit in urma discutiilor cu MAI si ISU, potrivit Mediafax. Dragnea a spus ca mai multe organizatii judetene ale PSD si-au manifestat nemultumirea pentru ca stadionul national nu poate primi un numar mai mare de persoane. Am discutat despre stadiul organizarii .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )