Libnet.ro
UNICEF

11:15

Arest la domiciliu pentru Razvan Alexe, inculpat in dosarul sefului CJ Prahova si al fiului acestuia

B1 B1,
Arest la domiciliu pentru Razvan Alexe, inculpat in dosarul sefului CJ Prahova si al fiului acestuia

Arest la domiciliu pentru Razvan Alexe, inculpat in dosarul de coruptie, in care sunt urmariti penal seful CJ Prahova, Mircea Cosma, si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma. Magistratii instantei. continuă pe B1

Arest la domiciliu pentru Razvan Alexe, inculpat in dosarul sefului CJ Prahova si al fiului ...

Magistratii instantei supreme au dispus inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Razvan Alexe, inculpat in dosarul evaziunii de 35 de milioane de euro si in dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal seful CJ Prahova, Mircea Cosma, si fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, relateaza Mediafax. Potrivit sentintei pronuntate miercuri si postate joi pe portalul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatori ai instantei supreme au dispus inlocuirea arestului preventiv .

Rudel Obreja, arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul Parchetului la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a stabilit miercuri inlocuirea masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu pentru 30 de zile in cazul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja. Rudel Obreja este acuzat de procurorii DNA ca, in perioada noiembrie 2013 - ianuarie 2014, ar fi pretins de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, denuntator in dosar, suma de un milion de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )