Libnet.ro
UNICEF

06:00

Arges: Trei raniti intr-un accident petrecut la iesirea de pe autostrada A1 catre comuna Bascov

B1 B1,
Arges: Trei raniti intr-un accident petrecut la iesirea de pe autostrada A1 catre comuna Bascov

Trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, vineri seara, pe DN 7, la iesirea de pe autostrada A1 catre comuna Bascov, din judetul Arges. Un sofer a pierdut controlul asupra masinii si a intrat. continuă pe B1

Un accident pe DN 7 s-a soldat cu trei raniti

Trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, vineri seara, pe DN 7, la iesirea de pe autostrada A 1 catre comuna Bascov, din judetul Arges, unde un sofer a pierdut controlul asupra masinii si a intrat pe contrasens, iar autovehiculul s-a izbit violent de un alt autoturism, conform Mediafax.

UPDATE Doi soldati francezi, raniti intr-un atac in fata unui centru evreiesc din Nisa

Doi soldati fracezi au fost raniti marti intr-un atac in fata unui centru evreiesc din Nisa sud-est), transmite AFP citand surse din politie. Din primele informatii reiese ca trei soldati au fost atacati de un barbat inarmat cu un cutit, iar doi dintre ei au fost raniti.

Doi soldati, raniti intr-un atac in fata unui centru evreiesc

Doi soldati fracezi au fost raniti azi intr-un atac in fata unui centru evreiesc din Nisa, transmite AFP, citand surse din politie.

Cel putin sase morti, intr-un accident feroviar la New York

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 12 au fost ranite in urma unui accident feroviar produs marti la New York, relateaza Le Monde, in editia electronica.

Un mort si un ranit, intr-un accident din Cluj in care a fost implicata o ambulanta

O persoana a murit si alta a fost ranita, marti, in urma unui accident produs pe DN1, in localitatea clujeana Gilau, dupa ce o ambulanta aflata in misiune, care circula regulamentar, a lovit un autoturism al carui sofer a virat fara sa se asigure.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )