Libnet.ro
UNICEF

21:00

Argint si bronz la Rio, pentru cei care ar trebui sa inteleaga

România Liberă România Liberă,
Argint si bronz la Rio, pentru cei care ar trebui sa inteleaga

Extraodinara soarta, sa stai pana la 3,45 peste noapte pentru un meci de tenis, si inca unul de dubluca sa inchei si cu ceva gretate in haltere. Mi-ar fi placut sa ii batem pe spanioli la tenis, in special pe mega -super starul Nadal care avea un cadru din trei, era filmat si cand se ghemuia langa plasa, desi serviciul era la Marc Lopez. continuă pe România Liberă

Romanii isi iau ramas bun de la Regina Ana. Reguli pentru cei care merg sa prezinte un omagiu la Palatul Regal

Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana a fost depus de miercuri seara la Palatul Regal din Capitala. Zeci de oameni au venit sa aprinda lumanari si au depus flori pe trotuarul din fata.

Dan Negru: Ne meritam locul la JO de la Rio! Sunt ipocriti cei care critica lotul olimpic!

Dan Negru a postat un mesaj pe Facebook in care ii numeste ipocriti pe cei care critica lotul olimpic pentru esecul de la Rio din acest an. Realizatorul si prezentatorul unor formate de.

JO 2016: Ana Maria Popescu, dupa castigarea medaliei de aur: Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra

Echipa de spada a adus prima medalie Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fetele cucerind aurul dupa ce au trecut in finala de China, scor 44-38. Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra. Momentan nu zic nimic de Tokyo 2020, nu sunt totusi neam cu Highlander, a precizat Ana Maria Popescu.

Teste extreme pentru angajatii Google: Care sunt scenariile apocaliptice carora trebuie sa le faca fata cei care lucreaza pentru gigantul IT

Un grup format din zece angajati ai companiei Google incearca sa gaseasca solutii pentru ca gigantul IT sa poata supravietui in cazul in care s-ar produce o eventuala catastrofa, informeaza.

Ce spune stiinta despre cei care isi publica obiceiurile de fitness pe Facebook

Chiar daca nu ne plac cliseele, unele dintre ele se aplica prea des, mai ales in social media, ca sa nu le luam in seama. De exemplu, toti avem macar un prieten pe Facebook care isi publica zilnic rutina de fitness pe Facebook, facandu-ne pe noi, muritorii de rand, sa ne simtim ca niste legume [].

Sesizare a Ministerului Mediului pentru firma care se ocupa de groapa de gunoi din sectorul 1: Oamenii nu mai suporta mirosul puternic din zona

Firma IRIDEX care detine groapa de gunoi din sectorul 1 pentru care locuitorii din mai multe cartiere au reclamat disconfortul olfactiv, are la dispozitie 60 de zile pentru a remedia deficientele constatate. Altfel ac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )