Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce spune stiinta despre cei care isi publica obiceiurile de fitness pe Facebook

Playtech Playtech,
Ce spune stiinta despre cei care isi publica obiceiurile de fitness pe Facebook

Chiar daca nu ne plac cliseele, unele dintre ele se aplica prea des, mai ales in social media, ca sa nu le luam in seama. De exemplu, toti avem macar un prieten pe Facebook care isi publica zilnic rutina de fitness pe Facebook, facandu-ne pe noi, muritorii de rand, sa ne simtim ca niste legume []. continuă pe Playtech

Controversa Sky News: Barbatii care ar fi facut trafic de arme au plecat de la DIICOT, dupa mai multe ore de audieri. Ce spune Ramsay despre acuzatiile care i se aduc

Cetatenii romani care apar in materialul realizat de jurnalistii de la Sky News, privind traficul de arme din Romania, au fost identificati si sunt audiati de procurorii DIICOT.

JO 2016: Ana Maria Popescu, dupa castigarea medaliei de aur: Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra

Echipa de spada a adus prima medalie Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fetele cucerind aurul dupa ce au trecut in finala de China, scor 44-38. Au fost putini cei care ne-au ajutat. Nu ne permiteam sa gresim ca la Londra. Momentan nu zic nimic de Tokyo 2020, nu sunt totusi neam cu Highlander, a precizat Ana Maria Popescu.

Italia vrea sa-i pepeseasca cu inchisoare pe parintii care isi indeamna copiii sa devina vegani

Autoritatile de la Roma vor sa-i pedepseasca aspru pe parintii care isi obliga copiii sa devina vegani. Potrivit proiectului de lege, adultii care exclud din alimentatia minorului orice produs de.

Dan Negru: Ne meritam locul la JO de la Rio! Sunt ipocriti cei care critica lotul olimpic!

Dan Negru a postat un mesaj pe Facebook in care ii numeste ipocriti pe cei care critica lotul olimpic pentru esecul de la Rio din acest an. Realizatorul si prezentatorul unor formate de.

Si grasi, si bolnavi. Studiul UE care spune multe despre conducatorii auto, prin comparatie cu biciclistii

Persoanele care folosesc cu preponderenta masina pentru a se deplasa au, in medie, o greutate cu 4 kilograme mai mare decat cele care merg cu bicicleta, potrivit unui studiu finantat de Uniunea.

Italia: Parintii care isi incurajeaza copiii sa fie vegani ar putea face inchisoare

Parintii din Italia ar putea primi pedeapsa cu inchisoarea daca isi indeamna copiii sa devina vegani, arata BBC. Potrivit unui proiect de lege initiat de partidul politic conservator PDL -.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )