Libnet.ro
UNICEF

22:01

Arhive: Bunicul lui Donald Trump a fost expulzat din Germania pentru ca a refuzat serviciul militar obligatoriu

România Liberă România Liberă,
Arhive: Bunicul lui Donald Trump a fost expulzat din Germania pentru ca a refuzat serviciul militar obligatoriu

Bunicul presedintelui ales al SUA, Donald Trump, a fost expulzat din Germania printr-un decret regal prin care i se cerea sa paraseasca statul german si sa nu mai revina niciodata in tara. continuă pe România Liberă

Povestea incredibila a bunicului presedintelui ales Donald Trump: A fost expulzat din Germania pentru ca a refuzat serviciul militar obligatoriu

Bunicul presedintelui ales al SUA, Donald Trump, a fost expulzat din Germania printr-un decret regal prin care i se cerea sa paraseasca statul german si sa nu mai revina niciodata in tara.

Scrisoare inedita: bunicul lui Donald Trump l-a implorat pe Printul Regent Luitpold sa nu-l trimita inapoi in Statele Unite

Bunicul lui Donald Trump l-a implorat pe Printul Regent al Bavariei Luitpold sa nu aprobe deportarea sa in Statele Unite, dupa ce nu si-a satisfacut serviciul militar obligatoriu, scrie Bild in editia de luni.

Donald Trump a fost de acord sa plateasca 25 de milioane de dolari

Presedintele american ales Donald Trump a fost de acord vineri sa plateasca 25 de milioane de dolari pentru a pune capat proceselor de frauda privind Trump University, o decizie care, potrivit Procurorului General din New York, este neasteptata, informeaza Reuters.

FOTO: Un barbat risca trei ani de inchisoare, dupa ce a distrus steaua lui Donald Trump, de pe bulevardul celebritatilor din Hollywood

Un barbat din California risca trei ani de inchisoare, pentru vandalism, dupa ce a distrus steaua presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, de pe bulevardul celebritatilor din Hollywood.

Resedinta lui Donald Trump din centru New York a fost transformata in unul din cele mai bine pazite locuri din lume: Agentii Secret Service au mari batai de cap pentru a il tine in siguranta

Protestele din zilele de dupa alegerile prezidentiale si tensiunile pe care le-a creat Donald Trump in Statele Unite au facut ca locuinta sa, Trump Tower, din centrul orasului New York sa devina o.

Donald Trump va plati 25 de milioane de dolari catre mii de studenti care l-au acuzat de frauda, dupa ce au fost pacaliti sa se inscrie la universitatea sa

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca va plati suma de 25 de milioane de dolari, pentru a pentru a pune capat proceselor de frauda privind Trump University.

VIDEO. Nationalistii albi il onoreaza pe Donald Trump cu salutul folosit de nazisti: Hail Trump! Hail our people! Hail victory!

Traiasca Trump, traiasca poporul nostru, traiasca victoria! - este salutul cu care liderul unei organizatii care promoveaza purificarea etnica pasnica, Richard B. Spencer, l-a onorat pe presedintele-ales, Donald Trump .

Donald Trump va plati 25 de milioane de dolari pentru solutionarea litigiilor impotriva Universitatii Trump, acuzata de frauda

Noul presedinte-ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ales sa solutioneze fara recunoasterea vinovatiei procesul intentat de mai multi fosti clienti ai defunctei scoli de afaceri Universitatea Trump in schimbul a 25 de milioane de dolari, informeaza CNN si The New York Times .

Donald Trump nu mai vrea sa o trimita la inchisoare pe Hillary Clinton

Administratia Trump nu o va urmari in justitie pe democrata Hillary Clinton, asa cum a amenintat republicanul Donald Trump in campania electorala, a anuntat marti fosta sefa de campanie a presedintelui ales, Kellyanne Conway, citata de CNN.

Salutul NAZIST pentru Donald TRUMP: Presedintele ales al SUA, ovationat de extremistii americani (VIDEO)

Donald Trump este vazut precum noul Hitler de catre nationalistii si extremistii din Statele Unite. Politicile anuntate de presedintele ales au renascut speranta miscarii de extrema dreapta ca Statele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )