Libnet.ro
UNICEF

06:15

Armata irakiana a reluat controlul asupra unui post de la frontiera cu Siria

B1 B1,
Armata irakiana a reluat controlul asupra unui post de la frontiera cu Siria

Fortele de securitate irakiene au reluat, luni, fara lupta, controlul asupra postului de frontiera Al-Walid, ocupat duminica de catre insurgenti sunniti. Insurgentii s-au retras de la postul de frontiera,. continuă pe B1

Fortele de securitate irakiene au reluat, luni, controlul asupra unui post de la frontiera cu Siria - ofiteri

Armata irakiana a reluat, luni, fara lupta, controlul asupra postului de frontiera Al-Walid, ocupat duminica de catre insurgenti sunniti, au anuntat ofiteri, citati de AFP.

Insurgenti suniti au cucerit un post de la frontiera cu Siria

Insurgenti suniti condusi de jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) au preluat controlul asupra unui post de la frontiera Irakului cu Siria, au declarat, sambata, surse in domeniul securitatii si martori, citati de Reuters.

Insurgenti condusi de SIIL au cucerit un post de la frontiera Irakului cu Siria

Insurgenti sunniti condusi de jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) au preluat controlul asupra unui post de la frontiera Irakului cu Siria, considerat strategic, au declarat sambata surse in domeniul securitatii si.

Situatie tensionata in Irak! Islamisti sunniti au preluat controlul asupra unei foste fabrici de armament chimic

Islamisti sunniti care au preluat controlul asupra unei parti a Irakului au ocupat o fosta fabrica de armament chimic de pe vremea fostului dictator Saddam Hussein, a anuntat Departamentul de Stat american,.

Irak: Islamisti sunniti au preluat controlul asupra unei foste fabrici de armament chimic

Islamisti sunniti care au preluat controlul asupra unei parti a Irakului au ocupat o fosta fabrica de armament chimic de pe vremea fostului dictator Saddam Hussein, a anuntat Departamentul de Stat american, relateaza AFP.

Islamistii sunniti au preluat controlul asupra unei foste fabrici irakiene de armament chimic

Islamisti sunniti care au preluat controlul asupra unei parti a Irakkului au ocupat o fosta fabrica de armament chimic de pe vremea fostului dictator Saddam Hussein, a anuntat Departamentul de Stat american.

Irak: Insurgenti suniti au preluat controlul asupra a trei orase in provincia Anbar

Insurgenti suniti aflati sub comanda gruparii radicale Statul Islamic din Irak si Levant au preluat controlul duminica asupra a trei orase din provincia Anbar, din vestul Irakului, informeaza Reuters. Trupele.

Irak: Insurgenti suniti au preluat controlul asupra a trei orase in provincia Anbar

Insurgenti suniti aflati sub comanda gruparii radicale Statul Islamic din Irak si Levant EIIL) au preluat controlul duminica asupra a trei orase din provincia Anbar, din vestul Irakului, informeaza Reuters, care citeaza martori si surse din domeniul securitatii, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )