Libnet.ro
UNICEF

00:07

Armata israeliana recunoaste ca a efectuat un tir in apropierea unei scoli ONU de la Rafah, actiune considerata de SUA drept dezonoranta

Adevărul Adevărul,
Armata israeliana recunoaste ca a efectuat un tir in apropierea unei scoli ONU de la Rafah, actiune considerata de SUA drept dezonoranta

Armata israeliana a recunoscut duminica faptul ca a lansat un tir asupra unei tinte in apropierea unei scoli de la Rafah, fapt ce a starnit reactii de nemultumire din partea Statelor Unite care au numit actiunea drept un bombardament dezonorat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Armata israeliana recunoaste ca a bombardat in apropierea unei scoli ONU in Gaza

Armata israeliana a recunoscut duminica faptul ca a lansat un tir asupra unei tinte in apropierea unei scoli de la Rafah, unde cel putin zece palestinieni au fost ucisi intr-un atac efectuat mai devreme in.

Militarul disparut in timp ce lupta in Fasia Gaza a fost declarat mort de armata israeliana

Sublocotenentul Hadar Goldin, disparut in timp ce lupta in Fasia Gaza, a fost declarat mort de catre armata israeliana.

Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

Armata israeliana a autorizat sambata intoarcerea in casele lor a locuitorilor din Beit Lahiya, in nordul Fasiei Gaza, ceea ce ar putea insemna ca misiunea s-a incheiat in aceasta zona. Martori oculari au .

Armata israeliana le permite locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa se intoarca in casele lor

Armata israeliana a autorizat sambata intoarcerea in casele lor a locuitorilor din Beit Lahiya, in nordul Fasiei Gaza, a anuntat aceasta, ceea ce ar putea sugera ca isi considera misiunea incheiata in aceasta zona, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Armata israeliana anunta incetarea armistitiului din Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat vineri incetarea armistitiului cu Hamas din Fasia Gaza, unde unul dintre soldatii sai a fost probabil rapit, iar Egiptul a informat oficialii palestinieni ca amana negocierile.

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Armata israeliana a mobilizat 16. 000 de rezervisti suplimentari pentru continuarea ofensivei lansate la 8 iulie in Fasia Gaza, impotriva gruparii islamiste Hamas. Numarul total al acestora a ajuns la 86.

SUA au trimis din nou munitie in Israel dupa ce au condamnat atacarea unei scoli ONU in Fasia Gaza

Statele Unite au confirmat miercuri ca au reaprovizionat Israelul cu munitie. Anuntul vine la cateva ore dupa ce Casa Alba a condamnat atacul comis de catre israelieni asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza, relateaza AFP.

SUA au trimis din nou munitie Israelului dupa ce au condamnat bombardarea unei scoli ONU

SUA au trimis din nou munitie Israelului la numai cateva ore dupa ce au condamnat bombardarea unei scoli ONU din Fasia GAza.

SUA au reaprovizionat Israelul cu munitie dupa ce au condamnat atacarea unei scoli ONU in Fasia Gaza

Statele Unite au confirmat miercuri ca au reaprovizionat Israelul cu munitie, la doar cateva ore dupa ce Casa Alba a condamnat atacul comis de catre israelieni asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza, potrivit Mediafax. O parte a munitiei provine dintr-un stoc al armatei americane creat pe teritoriul israelian pentru Tsahal in situatii de urgenta si care are o valoare de aproximativ un miliard de dolari 746 milioane de euro).

Armata israeliana mobilizeaza 16.000 de rezervisti suplimentari pentru ofensiva din Fasia Gaza

Israelul mobilizeaza forte noi la granita cu Fasia Gaza. in contextul intensificarii atacurilor in regiune, 16. 000 de rezervisti israelieni au fost mobilizati si sunt gata de lupta. Armata a emis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )