Libnet.ro
UNICEF

05:45

Armistitiul din Ucraina, in pericol. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Armistitiul din Ucraina, in pericol. Care este motivul

Rusia il acuza pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, de introducerea unor conditii suplimentare, nestipulate in acordul semnat la Minsk, in proiectul care prevede ce statut vor avea zonele rebele. Aceasta disputa pe marginea unui eventual statut special al regiunilor separatiste din estul Ucrainei risca sa afecteze respectarea armistitiului fragil aflat in vigoare de la jumatatea lunii februarie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

O suta de ieseni au refuzat cardul de sanatate. Care este motivul

Aproximativ o suta de ieseni au refuzat cardul de sanatate pe motiv ca datele personale le-ar putea fi puse in pericol in momentul utilizarii acestuia, informeaza Mediafax.

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare. Care este motivul

ANPC va controla toate institutiile financiare nebancare, pentru a verifica daca legislatia este respectata, dupa ce a observat unele cazuri si a primit sesizari de la clienti care se plang ca firmele au dobanzi si de 5. 000% pe an, potrivit presedintelui asociatiei, Marius Dunca, informeaza Mediafax.

Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri. Care este motivul

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, informeaza Mediafax. Disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost va afecta 80. 000 de pasageri.

Proteste violente intr-un oras ucrainean. Care este motivul

Locuitorii din orasul Kostiantinivka, din estul Ucrainei, au fost implicati, luni seara, in confruntari violente cu autoritatile regionale, dupa ce un vehicul militar blindat a lovit mortal o fetita in varsta de sase ani, relateaza Associated Press, conform Mediafax.

Vladimir Putin: Rusia era pregatita sa puna in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina

Rusia a fost aproape de a-si pune in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina, de anul trecut, cand presedintele Viktor Ianukovici a fost inlaturat de protestatarii proeuropeni. Declaratia a fost.

Situatia din Ucraina, mai buna decat inainte de Minsk

Situatia din Ucraina nu este ideala, insa este mai buna decat inainte de incheierea acordurilor de incetare a focului de la Minsk, au transmis, ieri, sefii diplomatiilor din tarile nordice si baltice, precum si din statele membre ale Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), scrie AFP, potrivit Agerpres.

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa aiba autonomie

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunscuta nationalitatea si sa aiba autonomie. Rutenii din regiunea Transcarpatia, in Ucraina vest) vor sa aiba un dialog cu Kievul Rutenii din regiunea.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in dosarul in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL, Theodor Catalin Nicolescu, a fost adus luni la DNA, cu mandat, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Surse judiciare spun ca.

Deputatul Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )