Libnet.ro
UNICEF

15:15

Armistitiul din Ucraina e pus in pericol. Trei militari ucrainieni au murit in ultimele ore

Antena3 Antena3,
Armistitiul din Ucraina e pus in pericol. Trei militari ucrainieni au murit in ultimele ore

Armistitiul din Ucraina e pus in pericol de cele mai recente schimburi de focuri intre fortele guvernamentale si separatisti. 3 militari ucrainieni au murit in ultimele ore, in apropiere de Donetik. continuă pe Antena3

Porosenko: Nemtov a fost ucis pentru ca intentiona sa dezvaluie legaturile Rusiei cu conflictul din Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat sambata ca politicianul de opozitie a fost ucis pentru ca intentiona sa faca publice dovezi privind implicarea Rusiei in conflictul separatist din Ucraina,.

Angela Merkel, intrebata daca exista riscul ca Rusia sa repete in Moldova actiunile din Ucraina: Speram sa nu

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat joi ca spera sa nu existe riscul ca Rusia sa repete in Republica Moldova actiunile din Ucraina, unde este acuzata ca sprijina rebelii pro-rusi in razboiul cu guvernul de la Kiev. Ea a fost intrebata, la Berlin, daca exista riscul ca Rusia sa deruleze in Moldova aceleasi actiuni ca cele din Ucraina. Speram ca nu, a raspuns ea, potrivit transcriptului conferintei comune de presa cu presedintele roman Klaus Iohannis, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

OSCE: Criza din Ucraina, efect dezastruos asupra Transnistriei

Criza din Ucraina are un efect dezastruos asupra solutionarii conflictelor inghetate din Transnistria si Caucaz, afirma presedintele OSCE intr-un raport prezentat Consiliului de Securitate al ONU, informeaza Mediafax.

Arme ilegale, folosite in conflictul din Ucraina

Arme ilegale, cum ar fi bombele cu dispersie, au fost folosite in conflictul din Ucraina, a declarat Amnesty International, in timp ce a criticat de asemenea ambele parti in conflict pentru numarul mare de morti.

Germania: Singurul conflict din lume, care poate fi rezolvat, este cel din Ucraina. Dar asta poate dura zeci de ani!

Situatia tensionata din Ucraina reprezinta singurul conflict contemporan care poate fi solutionat, dar pana la stabilirea unei solutii finale ar putea trece si cateva zeci de ani, este de parere ministrul.

Ce spune comandantul trupelor americane NATO despre conflictul din Ucraina

Comandantul trupelor americane NATO in Europa, generalul Philip Breedlove, a declarat miercuri la Pentagon ca nu exista o linie rosie pe care sa o incalce Rusia si care sa determine Alianta Nord-Atlantica sa ajute militar Ucraina, conform Mediafax.

SUA noteaza o usoara ameliorare a conflictului din Ucraina

Statele Unite au remarcat, joi, o usoara ameliorare a conflictului din estul Ucrainei, un prim comentariu pozitiv al Washingtonului dupa mai multe zile, chiar daca a denuntat continuarea incalcarii acordului de incetare a focului, noteaza AFP, citat de Agerpres.

Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni daca separatistii din Ucraina vor ataca orasul-port Mariupol

Moscova va intampina si mai multe sanctiuni europene daca fortele separatise de auto-aparare din estul Ucrainei vor ataca portul ucrainean Mariupol, a declarat in aceasta dimineata ministrul de Externe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )