Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce aroganta suprema vrea Bianca Dragusanu sa faca. O sa iti schimbi parerea despre ea

Playtech Playtech,
Ce aroganta suprema vrea Bianca Dragusanu sa faca. O sa iti schimbi parerea despre ea

Este deja cunoscut faptul ca Bianca Dragusanu este o adepta a luxului. Fosta sotie a lui Alex Bodi a luat o decizie de zile mari. Diva vrea sa isi vanda masinile de lux si sa faca o noua achizitie senzationala. Ce aroganta suprema vrea Bianca Dragusanu sa faca Mai exact, frumoasei blondine i s-a pus . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe tava. Niciodata nu a fost atat de sincera

Celebra Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe tava in fata admiratorilor sai. Niciodata nu a fost atat de sincera. Ce a spus fosta sotie a lui Alex Bodi, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu, dezvaluiri bomba pe reteaua de socializare. Am o viata perfecta, minunata Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe fata in .

Ce relatie are acum Bianca Dragusanu cu Claudia Patrascanu. Dezvaluiri din interior

Care este relatia dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu. Sunt cele doua la cutite sau nu au nimic de impartit? E cert ca scandalul si controversa se tin scai de viata ambelor vedete de la noi. Cum se inteleg Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu? Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu nu dau semne ca ar avea .

Bianca Dragusanu, vizita clasica dupa revenirea in Bucuresti. Este nelipsita

In plin scandal cu Claudia Patrascanu si Gabi Badalau, Bianca Dragusanu are timp de ea. Dupa escapadele amoroase prin Dubai si prn alte locuri exotice, diva a revenit pe meleaguri mioritice. Paparazzi au surprins-o pe blonda diva direct la o clinica de estetica, unde si-a facut ritualul ei de infrumusetare. Bianca Dragusanu si ritualurile ei .

Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero. Cu cine a fost surprinsa blonda

Bianca Dragusanu nu dispare niciodata prea mult din atentia publicului. Aceasta revine, dar de data asta in preajma unui personaj alatui de care n-a mai fost vazuta de mult. Cu cine a fost surprinsa blondina? Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero cu un personaj interesant Celebra fosta asistenta pacatoasa a dat nas in nas cu .

Ce a putut spune Elena Merisoreanu despre Bianca Dragusanu. Nu te asteptai la asa ceva

Cantareata de muzica populara, Elena Merisoreanu, a fost invitata in platoul de televiziune Antena Stars, unde a comentat-o pe Bianca Dragusanu. De bine insa. Ba mai mult decat atat, aceasta spune ca o admira foarte tare pe blondina si ca ii cunoaste intreaga familie, deoarece si ea este originara din Hunedoara. Ce a putut spune .

in ce ipostaza au aparut Alex Bodi si Daria Radionova. Bianca Dragusanu nu se va bucura deloc

Alex Bodi si Daria Radionova traiesc o incediara poveste de dragoste. Marturie stau ulimele ipostaze publicate de cei doi pe retelele de socializare. Chiar si Bianca Dragusanu nu va putea sta indiferenta la cele publicate de cei doi indragostiti. Alex Bodi si Daria Radionova incing imaginatia fanilor Povestea de dragoste dintre Alex Bodi si Daria .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )