Libnet.ro
UNICEF

17:15

Arsenie Boca: Cel mai mare pacat este neiertarea. Detalii si povesti incredibile din viata parintelui

Antena3 Antena3,
Arsenie Boca: Cel mai mare pacat este neiertarea. Detalii si povesti incredibile din viata parintelui

Parintele Ghelasie, staretul Manastirii Sfantul Dimitrie, din Sighisoara, intelege, abia acum, unele din invataturile lui Arsenie Boca. Si le aminteste cuvant cu cuvant,. continuă pe Antena3

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Ne-a tarat efectiv. O femeie a prins cel mai mare aligator intalnit vreodata in Mississippi. Ce a facut cu reptila (FOTO)

O femeie a reusit sa prinda cel mai mare aligator, care a fost capturat vreodata in Mississippi. Tiffany Wienke, din Vicksburg, Mississippi, sustine ca a petrecut 20 de ore in zona Bayou Pierre.

China si Ucraina, MEGA AFACERE impreuna! O companie chineza a cumparat de la o intreprindere ucraineana drepturile pentru cel mai mare avion de transport din lume

Antonov, intreprinderea ucraineana de stat a vandut companiei chineze China Airspace drepturile privind cel mai mare avion de transport din lume An-225 Mriya. Negocierile.

Opt zile de distractie. S-a deschis cel mai mare Targ de Toamna din Baragan

Pana pe 8 septembrie, cel mai mare Targ de Toamna care se organizeaza in Baragan va deveni punctul zero al distractiei. Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Balciul, asa cum i se spune popular, si-a deschis portile la 1 septembrie.

Un milard de dolari pentru o moschee: Algeria ridica al treilea cel mai mare lacas de cult pentru musulmani din lume (VIDEO)

Algeria va starni invidia lumii musulmane cand marea Moschee din Alger va fi finalizata, in luna decembrie. Lucrarile la Djamaa el Djazair, sau Moscheea mare Alger, au inceput in 2011.

Un miliard de dolari pentru o moschee: Algeria ridica al treilea cel mai mare lacas de cult pentru musulmani din lume (VIDEO)

Algeria va starni invidia lumii musulmane cand marea Moschee din Alger va fi finalizata, in luna decembrie. Lucrarile la Djamaa el Djazair, sau Moscheea mare Alger, au inceput in 2011.

Stoltenberg: Rusia este cel mai mare vecin al NATO si nu ii putem inchide usa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, au insistat vineri asupra necesitatii continuarii dialogului cu Rusia, pentru asigurarea securitatii comune, transmite agentia EFE, preluata de Agerpres.

FOTO. Cum arata cel mai mare PARC de distractii acoperit din lume, care a costat un MILIARD de dolari

IMG Worlds of Adventure, un parc de distractii care a costat peste 1 miliard de dolari si a necesitat trei ani pentru realizare, si-a deschis portile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )