Libnet.ro
UNICEF

15:15

ARSIT sesizeaza ANAF: Platesti 44 lei pentru dividende de 5 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARSIT sesizeaza ANAF: Platesti 44 lei pentru dividende de 5 lei

Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe ARSIT) a sesizat Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ca un numar semnificativ de romani trebuie sa plateasca, anul acesta, un impozit de 44 lei pentru contributia de asigurari sociale de sanatate CASS) aferente dividendelor de cinci lei pe care le detin la cele cinci Societati de Investitii Financiare SIF), conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Aberant: Micii actionari ai SIF-urilor, obligati sa plateasca CASS de 44 lei pentru dividende de 5 lei

Romanii care sunt actionari la SIF-uri in urma programelor de privatizare in masa si nu au alte venituri in afara de cele din dividendele cuvenite au primit instiintari de plata pentru contributia de asigurari sociale de sanatate CASS) aferente.

Posta vrea sa ia un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea restantelor din colectarea numerarului

Compania Nationala Posta Romana vrea sa contractateze un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea partiala a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului cash collection), costul imprumutului fiind estimat la 13 milioane lei pentru doi ani.

Guvernul mai scoate din Trezorerie 820 de milioane de lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un nou imprumut de la Trezoreria Statului, in cuantum de 820 de milioane de lei, pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale sumele necesare pentru achitarea cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiari.

Posta vrea un credit de 100 mil. lei pentru acoperirea restantelor

Compania Nationala Posta Romana vrea sa contractateze un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea partiala a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului cash collection), costul imprumutului fiind estimat la 13 milioane lei.

Guvernul aproba garantii de doua miliarde lei pentru IMM-uri

Guvernul a aprobat, ieri, un program de garantare a imprumuturilor pentru intreprinderile mici si mijlocii IMM), in limita unui plafon de doua miliarde lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )