Libnet.ro
UNICEF

20:15

Posta vrea sa ia un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea restantelor din colectarea numerarului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posta vrea sa ia un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea restantelor din colectarea numerarului

Compania Nationala Posta Romana vrea sa contractateze un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea partiala a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului cash collection), costul imprumutului fiind estimat la 13 milioane lei pentru doi ani. continuă pe Ziarul Bursa

Posta vrea un credit de 100 mil. lei pentru acoperirea restantelor

Compania Nationala Posta Romana vrea sa contractateze un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea partiala a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului cash collection), costul imprumutului fiind estimat la 13 milioane lei.

Guvernul mai scoate din Trezorerie 820 de milioane de lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un nou imprumut de la Trezoreria Statului, in cuantum de 820 de milioane de lei, pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale sumele necesare pentru achitarea cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiari.

Furnizorii de servicii postale au platit anul trecut despagubiri de peste 2,42 milioane lei in urma reclamatiilor clientilor

Furnizorii de servicii postale au platit anul trecut despagubiri in valoare de 2,42 milioane lei pentru un numar de 8161 de reclamatii facute de clienti, se arata in raportul privind piata serviciilor postale facut public marti de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Raportand traficul general total 523. 299 de trimiteri postale) la numarul de reclamatii, s-a constatat ca in 2012 a existat o reclamatie la 6. 543 de trimiteri postale, o reclamatie intemeiata la 19. 490 de trimiteri postale, o reclamatie neintemeiata la 9. 850 de trimiteri postale si ca, in medie, din trei reclamatii intemeiate, una a fost solutionata prin acordare de despagubiri.

Lichiditate de circa 4,67 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 4,67 milioane lei circa 1,05 milioane euro), tranzactiile cu actiunile Fondului Proprietatea simbol FP) asigurand aproximativ 70% din rulaj.

Curtea de Apel a respins cererea Lukoil de anulare a amenzii de 136 milioane lei de la Consiliul Concurentei

Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri, in sedinta publica, cererea companiei Lukoil Romania de anulare a unei amenzi in valoare de 136 milioane lei, aplicata in anul 2011 de Consiliul Concurentei CC).

Lichiditate de circa 3,27 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 3,27 milioane lei circa 737. 971,97 euro).

Lichiditate de circa 16,75 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 16,75 milioane lei circa 3,78 milioane euro).

Bijuterii in valoare de 2,7 milioane lei, confiscate de inspectorii vamali

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontiera Giurgiulesti au confiscat, sambata, 20 kg bijuterii in valoare aproximativa de 2,7 milioane lei dintr-un autoturism, inmatriculat in Romania, care se deplasa pe ruta Romania - Ucraina, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ARSIT sesizeaza ANAF: Platesti 44 lei pentru dividende de 5 lei

Asociatia pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe ARSIT) a sesizat Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ca un numar semnificativ de romani trebuie sa plateasca, anul acesta, un impozit de 44 lei pentru contributia de asigurari sociale de sanatate CASS) aferente dividendelor de cinci lei pe care le detin la cele cinci Societati de Investitii Financiare SIF), conform surselor de presa.

IGD a aprobat un buget de 12,5 milioane euro pentru investitii in reteaua Winmarkt din Romania

Grupul italian Immobiliare Grande Distribuzione IGD) a aprobat un buget de investitii in valoare de 12,5 milioane euro pentru perioada 2012-2015, suma care este investita intr-un proiect ce vizeaza modernizarea centrelor comerciale Winmarkt, extinderea suprafetei inchiriabile, precum si optimizarea fluxului de vizitatori, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2576 seconds )