Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce artista RB a fost aleasa pentru a canta in fata Papei, in cadrul ceremoniei de canonizare a Maicii Tereza VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ce artista RB a fost aleasa pentru a canta in fata Papei, in cadrul ceremoniei de canonizare a Maicii Tereza VIDEO

Vaticanul a ales o artista RB pentru a canta in fata Papei Francis la ceremonia ce marcheaza canonizarea Maicii Tereza. continuă pe Adevărul

Nicole Cherry a fost aleasa de Steven Spielberg sa dubleze rolul principal din ,,Marele Urias Prietenos

Nicole Cherry ii imprumuta vocea personajului principal din ,,Marele Urias Prietenos, film ce a rula in cinematografele din Romania incepand din 2 septembrie.

Au fost arestati pentru ca urmau sa transporte 64 de imigranti afgani

Trei cetateni sarbi au fost arestati pentru ca urmau sa transporte 64 de imigranti afgani spre vestul Europei. Sarbii urmau sa transporte refugiatii cu doua masini si o furgoneta, informeaza.

Doi romani au fost arestati pentru furt in Amatrice. Au intrat in casele devastate de cutremur si au luat tot ce au gasit de valoare

Doi romani au fost arestati pentru furt in Amatrice. Un barbat si o femeie, in varsta de 44, respectiv 45 ani, au fost retinuti dupa ce au furat haine, bani sau alte obiecte din casele.

VIDEO Beyonce a dominat gala MTV Video Music Awards 2016, iar Rihanna a fost premiata pentru intreaga cariera

Beyonce a dominat Gala MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica noaptea, la Madison Square Garden din New York. Artista a primit 8 premii, printre care si marele premiu, cel pentru videoclipul anului. Tot in cadrul MTV Video Music Awards a fost recompensata si Rihanna cu premiul pentru intreaga cariera, potrivit Reuters.

Dragnea, atac la tehnocrati: 11 decembrie, data aleasa pentru a nu veni cetatenii la vot. Guvernul nu beneficiaza de incredere de a lasa mostenire buget pe 2017 (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre planurile pe care partidul in fruntea caruia se afla, in contextul alegerilor parlamentare care se apropie, despre alegerea datei de 11 decembrie pentru.

Zarurile au fost aruncate pentru TENDENCE

Incheiat la inceputul acestei saptamani, Tendence, cel mai important eveniment al sezonului cald, a marcat o serie inttreaga de schimbari. Chiar din acest an s-a inceput un proces de revolutionare, targul bucurandu-se si de o noua si ambitioasa echipa de management care promite sa puna evenimentul de anul viitor cand perioada de desfasurare se va muta la inceputul verii) in pole position. Au fost deja redenumite anumite segmente si au fost implementate concepte noi. Se va pune un accent special pe anumite categorii de produse pentru care tendintele indica o crestere a pietei si un interes special al cumparatorilor. intre acestea se numara: materialele textile, mobilierul si accesoriile pentru gradina, accesoriile trendy si cele pentru copii, florile. Doua noi concepte, Village si Ethical Stzle Guide siau f[cut aparitia.

Sase companii au fost selectate pentru a primi ajutoare de stat de 621 milioane de lei

Pirelli, Arctic, Clariant Products, Robert Bosch, Safe Med International si Alu Menziken sunt cele sase companii care au fost selectate de Ministerul Finantelor pentru a primi ajutoare de stat in valoare de 621 mil. lei, scrie Mediafax.

Spectacol de senzatie la premiile VMA! Beyonce a dominat gala, iar Rihanna a fost distinsa pentru intreaga cariera (VIDEO)

Ultima editie din MTV Video Music Awards a fost una incununata de performante majoritar feminine, daca ar fi sa judecam dupa cei care si-au adjudecat cele mai multe statuete. Beyonce a reusit sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )