Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa arata cel mai gras om din lume! A ajuns sa cantareasca 435 de kilograme

Antena3 Antena3,
Asa arata cel mai gras om din lume! A ajuns sa cantareasca 435 de kilograme

Cel mai gras om din lume, Andres Moreno, care a ajuns sa cantareasca 435 de kilograme, a fost operat cu succes de medicii din Guadalajara, intr-o interventie in care nu au aparut complicatii. Starea. continuă pe Antena3

FOTO. Divertiland Playland se redeschide pentru al doilea sezon de iarna. Cum arata cel mai mare parc de distractii indoor din Bucuresti

Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distractii din Bucuresti, se redeschide pentru al doilea sezon de iarna.

Pierderi de peste 32 miliarde de dolari pentru Fondul suveran de investitii al Norvegiei

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume dupa active, a raportat pierderi in trimestrul trei din 2015, din cauza turbulentelor de pe pietele bursiere globale, transmite CNBC, potrivit Agerpres.

China anunta ca va construi cel mai mare accelerator de particule din lume

China vrea sa construiasca cel mai mare accelerator de particule din lume intre 2020 si 2025, a anuntat joi presa chineza. Instalatia ar urma sa le permita oamenilor de stiinta sa afle mai multe informatii despre cum functioneaza Universul, informeaza AFP.

Ardealul, cel mai interesant loc din lume care trebuie vizitat in 2016. Verdictul, dat in Lonely Planet, unul cele mai citite ghiduri turistice de pe mapamond

Transilvania a fost plasata pe primul loc in sectiunea Regiuni a topului Lonely Planet Best in Travel 2016, unul dintre cele mai apreciate si influente ghiduri turistice din lume.

Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor

Samsung Galaxy View, cea mai nou tableta a coreenilor, ar putea fi un rival de temut pentru iPad Pro. Despre Samsung Galaxy View s-a vorbit foarte mult timp. in ultimele saptamani am avut parte de numeroase informatii in legatura cu tableta, dar si de o serie de imagini interesante. Dupa cum era de asteptat, compania [] Samsung Galaxy View, lansata oficial: cum arata cea mai mare tableta a coreenilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde euro

Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde de euro. In clasamentul Cel mai bogat roman realizat anual de revista economica, el este urmat de fratii Dragos si Adrian Paval Dedeman), cu o avere estimata la 850 - 900 milioane euro. Pe locul trei, in cadere cu o pozitie, il regasim pe Ioan Niculae, aflat in prezent in puscarie.

VIDEO Premiul pentru cel mai frumos centru istoric in 2015, castigat de Buzau

Primaria municipiului Buzau a primit premiul pentru Cel mai frumos centru istoric din 2015, dupa reabilitarea strazii Cuza Voda. Premiul a fost ridicat de viceprimarul Fanica Birla care a reprezentat municipalitatea buzoiana la cea de-a IX-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie.

Economia Spaniei este pe cale sa inregistreze cel mai bun an dupa 2007

Economia Spaniei a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere de 0,8% fata de trimestrul precedent si de 3,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, fiind pe cale sa marcheze cel mai bun an dupa 2007, potrivit datelor publicate vineri de institutul de statistica INE, citate de MarketWatch.

Romania, cel mai infricosator loc pe care il poti explora prin Street View

O publicatie din Statele Unite a alcatuit un top cu cele mai infricosatoare locuri pe care le poti vizita prin intermediul aplicatiei Street View de la Google, iar Romania se afla in varful clasamentului. Halloween-ul este la cateva ore departare, iar cu ocazia acestuia, cele mai infricosatoare lucruri ies la suprafata. Desi la noi in [] Romania, cel mai infricosator loc pe care il poti explora prin Street View Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Piata articolelor de lux se indreapta spre cel mai slab an, de dupa colapsul Lehman

Piata globala a articolelor personale de lux se indreapta spre cel mai slab an de dupa 2009, dupa ce combinatia dintre turbulentele de pe pietele bursiere, aprecierea dolarului si diminuarea preturilor la materii prime a afectat cererea de produse de lux, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )