Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde euro

Hotnews Hotnews,
 Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde euro

Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde de euro. In clasamentul Cel mai bogat roman realizat anual de revista economica, el este urmat de fratii Dragos si Adrian Paval Dedeman), cu o avere estimata la 850 - 900 milioane euro. Pe locul trei, in cadere cu o pozitie, il regasim pe Ioan Niculae, aflat in prezent in puscarie. continuă pe Hotnews

Tiriac ramane cel mai bogat roman, dar fratii Dedeman l-au depasit pe Ioan Niculae si au ajuns pe locul al doilea in top

Omul de afaceri Ion Tiriac a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bogat roman, cu o avere estimata la 1,5 miliarde de euro, potrivit Top 300 Capital. in schimb, Ioan Niculae a pierdut locul secund in favoarea fratilor Adrian si Dragos Paval, antreprenorii care detin lantul Dedeman.

Hainele noi ale Romaniei sau De ce nu facem performanta intr-o industrie care il da pe cel mai bogat om al lumii

In Romania, industria textila face eforturi sa-si regaseasca potentialul de odinioara. Intr-o alta parte a Europei, spaniolul Amancio Ortega, fondatorul grupului Inditex, proprietar al brandului Zara, devine cel mai bogat om al lumii. Unde s-a rupt firul?.

Topul celor mai BOGATI romani. Ce surprize apar in clasament

Ion Tiriac este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bogat roman, cu o avere de 1,5 miliarde de euro, in clasamentul realizat de revista Capital, Top 300.

Ce nu a reusit criza a reusit DNA in topul celor mai bogati oameni din Romania

Ion Tiriac este cel mai bogat roman, mentinandu-se pe aceasta pozitie pentru al doilea an consecutiv. Potrivit celei de-a XIV-a editii a Top 300 Capital, care se lanseaza astazi, la ora 19:30, la hotel Marriott.

Ion Tiriac denunta coruptia din sportul mondial: Dupa FIFA urmeaza CIO. Omul de afaceri a povestit cum a vrut sa-l manjeasca Juan Antonio Samaranch

Ion Tiriac este un nume cu rezonanta atat in sportul mondial, cat si in mediul de afaceri, cu foarte multe legaturi la nivel inalt.

Ion Tiriac a incasat 770 mil. dolari pentru actiunile UniCredit vandute anul acesta

Piata romaneasca de fuziuni si achizitii MA) a urcat spectaculos, cu 250%, in primul semestru al acestui an, cresterea fiind determinata in primul rand de iesirea omului de afaceri Ion Tiriac din actionariatul Unicredit Bank fosta UniCredit.

VIDEO Premiul pentru cel mai frumos centru istoric in 2015, castigat de Buzau

Primaria municipiului Buzau a primit premiul pentru Cel mai frumos centru istoric din 2015, dupa reabilitarea strazii Cuza Voda. Premiul a fost ridicat de viceprimarul Fanica Birla care a reprezentat municipalitatea buzoiana la cea de-a IX-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie.

Economia Spaniei este pe cale sa inregistreze cel mai bun an dupa 2007

Economia Spaniei a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere de 0,8% fata de trimestrul precedent si de 3,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, fiind pe cale sa marcheze cel mai bun an dupa 2007, potrivit datelor publicate vineri de institutul de statistica INE, citate de MarketWatch.

Romania, cel mai infricosator loc pe care il poti explora prin Street View

O publicatie din Statele Unite a alcatuit un top cu cele mai infricosatoare locuri pe care le poti vizita prin intermediul aplicatiei Street View de la Google, iar Romania se afla in varful clasamentului. Halloween-ul este la cateva ore departare, iar cu ocazia acestuia, cele mai infricosatoare lucruri ies la suprafata. Desi la noi in [] Romania, cel mai infricosator loc pe care il poti explora prin Street View Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Piata articolelor de lux se indreapta spre cel mai slab an, de dupa colapsul Lehman

Piata globala a articolelor personale de lux se indreapta spre cel mai slab an de dupa 2009, dupa ce combinatia dintre turbulentele de pe pietele bursiere, aprecierea dolarului si diminuarea preturilor la materii prime a afectat cererea de produse de lux, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )