Libnet.ro
UNICEF

11:30

Asa arata cel mai scump avion din lume. Costa aproximativ 80 de milioane de dolari!

Antena3 Antena3,
Asa arata cel mai scump avion din lume. Costa aproximativ 80 de milioane de dolari!

Pentru cei mai bogati oameni ai planetei, timpul inseamna bani iar confortul lor este pe primul loc Si pentru ca sunt obisnuiti sa viziteze tot felul de destinatii, care mai de care mai exotice sau. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Acest fruct are o valoare nutritionala uriasa iar expertii sustin ca ar putea fi cel mai sanatos fruct din lume. Ajuta in majoritatea conditiilor medicale. Este un aliment minune pe care trebuie sa le incluzi in.

Lira, la cel mai redus curs din ultimii 31 de ani

Lira sterlina s-a depreciat ieri, pe pietele externe, in raport cu dolarul, ajungand la cel mai scazut nivel din ultimii 31 de ani, in conditiile in care investitorii se tem ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) va restrictiona accesul Regatului Unit la piata unica.

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Panica la Londra: Lira sterlina a scazut la cel mai scazut nivel din 1985

Lira sterlina a scazut marti dimineata, ajungand la valoarea de 1,2770, fiind cel mai scazut nivel din 1985 pana azi. Lira a fost redusa pana la o cotatie de 1,2857 in raport cu.

Acestea sunt cele mai aglomerate orase din lume. Oare cum reusesc sa respire in aceste conditii? [VIDEO]

In acest moment, populatia globului cuprinde 7,4 miliarde de oameni. Iata un exercitiu de imaginatie interesant: cum ar fi daca toti am locui in acelasi oras?in prezent, Singapore este tara cu cea mai densa.

Moise Guran: Cel mai important dosar al DNA inca n-a ajuns la final

Dosarul Microsoft este, probabil, cel mai important caz din istoria DNA si poate chiar a Justitiei Romane in general, scrie marti, pe blog, jurnalistul Moise Guran.

Cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao

Reteta de tiramisu a aparut pentru prima data in cartile de bucate acum 25 ani. Desertul si-a castigat faima rapid, desi legenda il situeaza mult mai departe in timp. Putem spune despre tiramisu ca reprezinta Italia la fel de bine cum o fac pastele sau pizza. Cumpara cele mai gustoase si mai proaspete ingrediente pentru cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao.

VIDEO Tariceanu s-a pus rau cu cel mai rau om de pe pamant. Ce-a mai facut Mike Tyson la Casa Poporului

Mike Tyson, unul din cei mai mari boxeri din toate timpurile, a gasit la Palatul Parlamentului o cladire goala si multe usi inchise. Singurul oficial care l-a intampinat pe fiorosul boxer a fost senatorul Ilie Nastase, fost tenismen, care a fugit imediat dupa primire. Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu s-a baricadat in biroul sau pe toata durata vizitei marelui campion.

Aurul ajunge la cel mai scazut nivel dupa Brexit

Pretul aurului a scazut marti cu peste 1% si a coborat sub pragul de 1. 300 de dolari, ajungand astfel la cel mai redus nivel inregistrat de la votul britanicilor pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Evolutia vine dupa o intarire a dolarului ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )