Libnet.ro
UNICEF

00:07

ASA CEVA?! Gina Pistol NU mai are LIMITE! S-a dat jos din masina si A FACUT-O CU PRIETENA EI in mijlocul strazii, FARA PIC DE RUSINE! Trecatorii au ramas MASCA! (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
ASA CEVA?! Gina Pistol NU mai are LIMITE! S-a dat jos din masina si A FACUT-O CU PRIETENA EI in mijlocul strazii, FARA PIC DE RUSINE! Trecatorii au ramas MASCA! (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Gina Pistol a avut, recent, o idee trasnita. Frumoasa blondina a iesit la un suc, alaturi de o amica, dar a transformat intalnirea intr-un pictorial provocator. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta s-a. continuă pe B1

Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat asa ceva. Simona Halep, performanta unica

Simona Halep mai bifeaza un record in tenisul mondial feminin. Campioana de la Wimbledon intra, incepand de luni, in cea de-a 300-a saptamana consecutiva petrecuta in top 10 WTA. Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat aeasta performanta pana acum. Simona Halep, a 300-a saptamana consecutiva in top 10 WTA Numarul 6 mondial este .

Gigi Becali, socat de gestul lui Cosmin Contra de la Romania Norvegia: Cum sa faci asa ceva?

Cosmin Contra l-a injurat pe George Puscas dupa ce atacantul nationalei a ratat un penalty in meciul Romania Norvegia, la scorul de 0-0, iar gestul sau a starnit reactiile oamenilor din fotbalul romanesc. Gigi Becali a fost socat de gestul selectionerului, dar s-a ferit sa il critice. Finantatorul FCSB i-a transmis insa ca ceea .

Anunt soc la Antena 1: Cuplul care s-a despartit la Insula iubirii, a luat o decizie bomba! Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva!

Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impreuna. Cei doiau plecat.

Mai are cum sa fie USR partidul hipsterilor din Romania?

Chiar daca unii votanti ai USR au tricouri cu Che Guevara, asta nu inseamna ca le place gherila dimineata, la pranz si seara. Mai au si alte treburi. Cat mai poate lupta de pe margine partidul lui Barna cu sistemul pana sa riste sa devina ridicol?.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )