Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASA Targu Mures si U Cluj s-au anihilat, scor 0-0, intr-un meci in care Zicu a debutat la gazde

Adevărul Adevărul,
ASA Targu Mures si U Cluj s-au anihilat, scor 0-0, intr-un meci in care Zicu a debutat la gazde

ASA Targu Mures a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu U Cluj, la revenirea pe prima scena din Romania. La gazde a debutat pe final Ianis Zicu. continuă pe Adevărul

Universitatea CLuj nu a putu trece de ASA Targu-Mures

Echipa ASA Targu Mures, nou promovata in prima divizie, a terminat la egalitate, sambata, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia Universitatea Cluj, intr-un meci din prima etapa a Ligii I.

Burleanu: Primul centru de excelenta pentru juniori va fi la Targu Mures. Stadionul ASA, in renovare

Razvan Burleanu, presedintele FRF, declara ca primul centru regional de excelenta in fotbal pentru juniori va fi inaugurat la Targu Mures daca autoritatile locale se vor semna protocolul cu forul fotbalistic. Un prim obiectiv al FRF in ceea ce priveste viitorul centru, care va include 6 judete, este renovarea stadionului pe care evolueaza echipa de prima liga, ASA Targu Mures.

Nimic la nimic in ASA Tirgu Mures-U Cluj

ASA Tirgu Mures si Universitatea Cluj s-au anihilat reciproc, sambata seara, intr-un meci din cadrul primei etape, in care calitatea suprafetei de joc a avut de suferit in urma ploii torentiale care s-a intins pe parcursul primei parti.

54 de note de zece la admiterea U.M.F. Targu-Mures

Concurenta mare la examenul de admitere de anul acesta de la U. Targu-Mures. La Medicina Generala s-au luptat pentru un loc la buget 716 candidati, pe 135 de locuri, iar unii desi au obtinut nota zece la concurs, media de la bac le-a adus doar un loc la taxa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )