Libnet.ro
UNICEF

23:30

ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Antena3 Antena3,
ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj sunt cele trei echipe care le insotesc pe CS Mioveni si Steaua in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, in urma meciurilor disputate miercuri. Dupa victoria. continuă pe Antena3

CSU Craiova continua in Cupa, dupa 2-1 cu Viitorul

CSU Craiova a uitat sa piarda sub comanda duo-ului format din Sorin Cirtu si Emil Sandoi, calificandu-se in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, miercuri, in detrimentul Viitorului condus de Gheorghe Hagi. Alexandru Baluta a inscris impotriva fostei sale echipe, in timp ce Ianis Hagi, prezent pe banca de rezerve, nu a primit nici macar un minut din partea tatalului sau. Bogdan Tiru a impins jocul in prelungiri la una din ultimele faze. Spectacolul din teren a fost umbrit de accidentarea grava a lui Nicusor Bancu. CSU Craiova-Viitorul 2-1 1-1 la finalul timpului regulamentar), penultimul meci disputat pe Ion Oblemenco inainte de inceperea lucrarilor de demolare.

NDoye, mijlocasul echipei ASA Targu Mures, suspendat doua etape

Ousmane NDoye a fost suspendat doua etape de catre Comisia de Disciplina a FRF. Atacantul echipe ASA Targu Mures a fost eliminat dupa terminarea meciului din partida din ultima etapa, disputat impotriva FC Steaua.

Steaua, invinsa de ASA Targu Mures, dupa un meci cu un eliminat, trei accidentati si multe reprosuri

Steaua a plecat invinsa de la ASA Targu Mures, dupa meciul disputat duminica si pierdut cu 1-0 de catre campioana Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )