Libnet.ro
UNICEF

20:45

ASA Tirgu Mures, desfiintata de Saint-Etienne. Adio calificare

Antena3 Antena3,
ASA Tirgu Mures, desfiintata de Saint-Etienne. Adio calificare

Echipa ASA Targu Mures a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), de formatia franceza AS Saint-Etienne, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, scrie. continuă pe Antena3

Avancronica ASA Tg.Mures-Saint Etienne (21:00). Trei absente la oaspeti

Vicecampioana Romaniei ASA Tg. Mures debuteaza in cupele europene, joi seara de la 21:00, contra francezilor de la Saint Etienne, echipa care l-a dat pe marele Michel Platini, actualul presedinte al UEFA si candidat la postul de conducator al FIFA.

VIDEO ASA Targu Mures Saint Etienne 0-3: ardelenii au primit o lectie de fotbal, spectatorii au vazut trei goluri magnifice

6500 de fani ai muresenilor au asistat la un meci in care Saint-Etienne a marcat trei goluri de senzatie cu suturi din afara careului. ASA e ca si eliminata din turul trei preliminar al Ligii Europa.

ASA Tg.Mures pierde un jucator inaintea turului cu Saint-Etienne

Continua sa plece jucatori de la ASA Tg. Mures, echipa aflata pe primul loc in Liga 1 dupa trei etape, dar care se confrunta in continuare cu mari probleme financiare.

Noua ASA Targu-Mures va debuta in aceasta seara in cupele europene

Vicecampioana Romaniei din sezonul trecut, AS Ardealul Targu-Mures, grupare infiintata in 2008, va debuta in aceasta seara in cupele europene, adversara urmand a fi formatia franceza AS Saint-etienne, un club infiintat in 1919 care are in palmares zece titluri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )