Libnet.ro
UNICEF

21:45

Avancronica ASA Tg.Mures-Saint Etienne (21:00). Trei absente la oaspeti

Online Sport Online Sport,
Avancronica ASA Tg.Mures-Saint Etienne (21:00). Trei absente la oaspeti

Vicecampioana Romaniei ASA Tg. Mures debuteaza in cupele europene, joi seara de la 21:00, contra francezilor de la Saint Etienne, echipa care l-a dat pe marele Michel Platini, actualul presedinte al UEFA si candidat la postul de conducator al FIFA. continuă pe Online Sport

VIDEO ASA Targu Mures Saint Etienne 0-3: ardelenii au primit o lectie de fotbal, spectatorii au vazut trei goluri magnifice

6500 de fani ai muresenilor au asistat la un meci in care Saint-Etienne a marcat trei goluri de senzatie cu suturi din afara careului. ASA e ca si eliminata din turul trei preliminar al Ligii Europa.

ASA Tg.Mures pierde un jucator inaintea turului cu Saint-Etienne

Continua sa plece jucatori de la ASA Tg. Mures, echipa aflata pe primul loc in Liga 1 dupa trei etape, dar care se confrunta in continuare cu mari probleme financiare.

Cine arbitreaza pe Astra Giurgiu si ASA Tg.Mures in Europa League

Astra Giurgiu si ASA Tg. Mures vor disputa, joi seara, primele meciuri din turul 3 preliminar al Europa League in fata unor adversari de calibru.

ASA Tirgu Mures, desfiintata de Saint-Etienne. Adio calificare

Echipa ASA Targu Mures a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), de formatia franceza AS Saint-Etienne, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, scrie.

Noua ASA Targu-Mures va debuta in aceasta seara in cupele europene

Vicecampioana Romaniei din sezonul trecut, AS Ardealul Targu-Mures, grupare infiintata in 2008, va debuta in aceasta seara in cupele europene, adversara urmand a fi formatia franceza AS Saint-etienne, un club infiintat in 1919 care are in palmares zece titluri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )