Libnet.ro
UNICEF

10:30

Asa am trait Romania - Irlanda de Nord la tineret

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Romania - Irlanda de Nord la tineret

Luni seara de la 20:30 am transmis live text in aceasta pagina meciul nationalelor de tineret ale Romaniei si Irlandei de Nord din preliminariile Campionatului European 2021. continuă pe Online Sport

Romania Irlanda de Nord Live Stream Online preliminarii Euro U21. Vezi meciul Live Video

Romania Irlanda de Nord se joaca luni, 14 octombrie 2019, de la ora 20:30, in grupa H a preliminariilor Euro U21. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci: .

Cine transmite la TV meciul Romania Irlanda de Nord, in preliminariile Euro U21, si de la ce ora

Romania Irlanda de Nord, grupa H preliminarii Euro U21. Tricolorii mici au un moral bun dupa ce in etapa precedenta au zdrobit campioana mondiala, Ucraina, cu scorul de 3-0. Selectionerul Mirel Radoi a anuntat ca va opera cateva modificari in formula de start. Meciul se joaca de la ora 20:30 si este transmis .

CE 2021 U21, preliminarii: Romania vs Irlanda de Nord 3-0 Baluta, Mihaila si Ciobanu au adus trei puncte importante

Romania U21 a obtinut o victorie importanta in fata Irlandei de Nord, in grupa 8 de calificare la Euro 2021. Tricolorii antrenati de Mirel Radoi s-au impus cu 3-0, la Voluntari, dupa ce au inscris toate golurile in repriza secunda au profitat si de eliminarea portarului Hazard, dupa o ciocnire cu Man).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )