Libnet.ro
UNICEF

20:45

Asculta toate piesele din Finala Selectiei Eurovision. Care va castiga?

ADPM ADPM,
Asculta toate piesele din Finala Selectiei Eurovision. Care va castiga?

Duminica va avea loc finala Selectiei Nationale Eurovision. 12 piese s-au calificat din semifinale, iar una dintre acestea va fi aleasa pentru a ne reprezenta tara la Tel Aviv. Care e cea mai buna? Care are cele mai multe sanse? Asculta-le aici. continuă pe ADPM

VIDEO ATP Montpellier: Pierre-Hugues Herbert vs Jo-Wilfried Tsonga, duelul din finala competitiei

Francezii Pierre-Hugues Herbert 44 ATP, cap de serie numarul 7) si Jo-Wilfried Tsonga 210 ATP) se vor confrunta in finala turneului ATP de la Montpellier, dupa ce au trecut in semifinale de cehul Tomas Berdych 79 ATP), respectiv de moldoveanul Radu Albot 90 ATP).

Ludovic Orban: PSD a inceput un atac impotriva BNR, incercand sa o acuze de toate relele din domeniul financiar-bancar romanesc. Orice crestere la venit este `mancata` de inflatie

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca PSD a inceput un atac impotriva Bancii Nationale a Romaniei, pe care o acuza pentru toate relele care sun in societatea romaneasca in domeniul fi.

Anunt bomba in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile din jurul sau sunt in delir!

Smiley este unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi, iar acest lucru a fost demonstrat in cadrul Galei Unica, unde cantaretul a fost desemnat barbatul anului 2018.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )