Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un asistent al Ambulantei Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cu cine a intrat in contact

Playtech Playtech,
Un asistent al Ambulantei Bucuresti a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Cu cine a intrat in contact

Este stare de alerta in capitala, dupa ce un asistent al Serviciului de Ambulanta Bucuresti a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Cine este barbatul testat pozitiv cu coronavirus Barbatul, in varsta de 46 de ani, a aflat miercuri seara rezultatul testului, iar acum se fac cercetari privind contactele si numarul acestora. Momentan, sursa de . continuă pe Playtech

Coronavirus in Japonia. Vicepresedintele Comitetului Olimpic nipon a fost testat pozitiv cu coronavirus

Japonia neaga in valuri ca ar fi aproape de a amana organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, programate sa inceapa la 24 iulie 2020, insa scepticismul se raspandeste, mai ales in conditiile in acest moment principala agentie de stiri nipona anunta ca insusi vicepresedintele Comitetului Olimpic din Japonia a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Activitatea Compartimentului de Primiri Urgente al Spitalului din Filiasi, suspendata dupa ce un pacient care s-a prezentat la consult a fost confirmat cu coronavirus

Activitatea Compartimentului de Primiri Urgente al Spitalului din Filiasi a fost suspendata, dupa ce un pacient care s-a prezentat la consult a fost confirmat cu coronavirus. S-au prelevat probe de la 23 cadre medicale si personal, care vor sta in izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Asistent al Ambulantei Bucuresti, confirmat cu coronavirus

Un asistent de la Ambulanta Bucuresti a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Deputat PNL, confirmat cu coronavirus

Deputatul PNL, Mircea Banias, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Liberalul Mircea Banias, confirmat cu coronavirus: Este o treaba cu care nu iti poti permite sa glumesti

Mircea Banias a anuntat ca nu a intrat in contact cu Vergil Chitac, primul liberal infectat cu coronavirus. Cu toate astea, deputatul liberal a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID 19.

Actorul Idris Elba, confirmat cu coronavirus: Fara panica! - VIDEO

Actorul Idris Elba a declarat ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19, spunand insa ca nu are simptome, dar a fost izolat.

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

NBA - Coronavirus: Brooklyn Nets a anuntat ca patru jucatori au fost testati pozitiv

Patru jucatori ai echipei americane de baschet Brooklyn Nets au fost testati pozitiv pentru coronavirus, a anuntat gruparea din NBA, care nu a publicat numele sportivilor.

Michel Barnier a fost testat pozitiv cu COVID-19

Negociatorul sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier, a scris joi pe Twitter ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, dar ca este bine.

Sectie UPU a Spitalului Filiasi, suspendata dupa ce un pacient a fost confirmat cu noul coronavirus

Coronavirusul a inchis activitatea Compartimentului pentru Primiri Urgente a Spitalului din Filiasi, judetul Dolj. Totul a pornit de la un barbat de 67 de ani, confirmat cu Covid-19, care a fost internat in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )