Libnet.ro
UNICEF

13:15

O asistenta medicala este considerata sosia lui Meghan Markle - VIDEO

Antena3 Antena3,
O asistenta medicala este considerata sosia lui Meghan Markle - VIDEO

Danielle Harris este confundata cu noua Ducesa de Sussex. Tanara, de meserie asistenta medicala, are 33 de ani si este din Statele Unite. in afara de asemanarea fizica, Danielle Harris nu a mai gasit. continuă pe Antena3

Meghan Markle a devenit sotie de print, dar mama ei este extrem de nefericita. Ce a fost obligata sa faca

Orice femeie a carei fiica se casatoreste cu un print e probabil in al noualea cer de fericire. Nu e insa si cazul Doriei Ragland, mama lui Meghan Markle. Femeia e extrem de nefericita, spun surse din.

Meghan Markle l-a pus pe Harry la regim. Iata cum l-a convins!

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit pe 19 mai, intr-o ceremonie absolut uimitoare, din toate privintele. Cuplul a hotarat sa-si inceapa viata impreuna avand un stil de viata sanatos, iar sursele apropiate spun ca Harry ii datoreaza transformarea sa lui Meghan.

Ce cadou de nunta le-a oferit Regina mirilor Harry si Meghan Markle

Meghan si Harry au cerut in mod oficial prietenilor si fanilor lor sa doneze organizatiilor de caritate, in loc sa le trimita cadouri de nunta traditionale. Insa, atunci cand esti Regina, bineinteles ca regulile nu ti se aplica. Asadar, bunica lui Harry le-a oferit tinerilor insuratei un cadou foarte practic, dar si extravagant: o casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )