Libnet.ro
UNICEF

13:45

Asociatia bancara din Portugalia cere masuri pentru evitarea cresterii nivelului creditelor neperformante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Asociatia bancara din Portugalia cere masuri pentru evitarea cresterii nivelului creditelor neperformante

Asociatia bancara din Portugalia a cerut Guvernului si Uniunii Europene sa stimuleze economia, pentru a preveni o crestere masiva a creditelor neperformante, ca rezultat al pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Federatia Solidaritatea Sanitara a solicitat luni autoritatilor adoptarea mai multor masuri urgente de protectie a angajatilor din sistemul sanitar, in conditiile in care 19% din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus sunt salariati din sanatate.

Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in locuri publice, limitarea adunarilor si accelerarea anchetelor epidemiologice - a caror punere in practica ar urma, potrivit autoritatilor de la Berlin,.

AGENTIILE DE PRESA: Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in locuri publice, limitarea adunarilor si accelerarea anchetelor epidemiologice - a caror punere in practica ar urma, potrivit autoritatilor de la Berlin, sa permita renuntarea treptata, incepand cu 19 aprilie, la interdictiile de circulatie impuse pentru limitarea raspandirii epidemiei COVID-19, transmite Reuters luni.

Achizitii in vremea pandemiei: Primaria Capitalei cere oferte pentru a cumpara terenul pe care se va construi incineratorul de deseuri, pretul estimat fiind de circa 5 milioane de euro

Primaria Capitalei a deschis procedura de achizitie pentru cumpararea terenului pe care va construi incineratorul de deseuri. Municipalitatea doreste un teren cu o suprafata cuprinsa intre 10 si 13 hectare, aflat la maxim 30 de km de centrul orasului KM 0) si este dispusa sa plateasca pana la 21 milioane de lei fara TVA.

Un medic din Galati, scrisoare emotionanta pentru Raed Arafat: Va rog sa ma ascultati. Nu imi distrugeti toata familia!

Un medic urolog din Galati a scris o scrisoare emotionanta adresata secretarului de stat Raed Arafat, spunand ca se teme pentru copiii lui, deoarece si el, si sotia lui sunt medici si il roaga pe seful DSU sa o lase pe mama celor mici acasa, promitand ca astfel va fi soldat exemplar.

Primarul PSD din Crisan - Tulcea, arestat pentru luare de mita!

Tribunalul Tulcea a admis, sambata, propunerea Parchetului de pe langa Tribunal pentru arestarea pre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )