Libnet.ro
UNICEF

06:45

Asociatia Magistratilor din Romania cere demiterea ministrului Raluca Pruna

Antena3 Antena3,
Asociatia Magistratilor din Romania cere demiterea ministrului Raluca Pruna

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) ii cere premierului Dacian Ciolos demiterea, de indata, a ministrului Justitiei, Raluca Pruna deoarece temele propuse de ea in. continuă pe Antena3

Asociatia Magistratilor solicita demiterea ministrului Justitiei

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita premierului Dacian Ciolos eliberarea din functie a ministrului Justitiei, Raluca Pruna, pe motiv ca temele propuse de aceasta in dezbatere nu au legatura cu obiectivele sistemului judiciar.

Asociatia Magistratilor o ataca pe Raluca Pruna si ii cere lui Ciolos sa o demita

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) i-a cerut premierului Dacian Ciolos demiterea Ralucai Pruna din functia de ministru al Justitiei. Asociatia sustine ca temele din agenda ministeriala nu au legatura cu obiectivele sistemului judiciar a caror atingere trebuie sa constituie un subiect prioritar.

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el.

Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

La aproape trei ani de la lansare, cel mai citit ziar regional din Romania face upgrade total si devine ziar cu acoperire nationala. Astfel, VoceaTransilvaniei. ro devine de luni, 5 septembrie 2016, VOCEA. biz,.

De ce suma are nevoie un antreprenor din Romania pentru a incepe o afacere

Un antreprenor din Romania are nevoie, in medie, de aproximativ 12. 500 de dolari pentru a incepe o afacere. Suma este mai mare decat cea de care are nevoie un polonez, suedez, bulgar sau croat.

EXCLUSIV. Decizia care a stat la baza prabusirii controlate a celei mai mari societati de asigurare din Romania a fost desfiintata de justitie

Presupusa datorie de peste 21 milioane euro pe care asiguratorul ar fi avut-o catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, adica motivul principal invocat de Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru trimiterea societatii de asigurare in administrare speciala si apoi in faliment, este rezultatul unei erori majore de interpretare comise de doua instante din Romania, a stabilit inalta Curte de Casatie si Justitie.

Doua femei din AFRICA au incercat sa iasa ilegal din Romania

Politistii de frontiera din Sannicolau Mare judetul Timis) au retinut doua femei care incercau sa treaca ilegal frontiera, pentru a iesi din Romania.

Cum a ajuns Ceausescu sa joace in Seinfeld. Si cine e gimnasta din Romania care l-a inspirat

Dracula, Hagi, Nadia, Ceausescu. Sunt cateva dintre numele pe care strainii le invoca atunci cand ii intrebi de Romania. Unul dintre ele a devenit, in urma cu mai multi ani,.

O femeie incerca sa scoata din Romania, pe la Giurgiu, peste 360.000 de euro si dolari

Politistii de frontiera din Giurgiu au descoperit, ascunse intr-un autocar cu destinatia Turcia, mai multe pachete care contineau peste 360. 000 euro si dolari.

Misterul ingerilor cu aureole negre de pe peretii unei biserici din Romania. Este singurul loc din tara unde apare asa ceva

Biserica din Ipotesti, localitatea din judetul Botosani unde s-a nascut Mihai Eminescu, este singurul loc din lume unde ingerii si mucenicii au aureole negre, scrie Realitatea. net. Acest lucru poate fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )