Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE asteapta concretizarea angajamentelor asumate de Barack Obama in privinta spionajului

Antena3 Antena3,
UE asteapta concretizarea angajamentelor asumate de Barack Obama in privinta spionajului

Angajamentul presedintelui american Barack Obama de a reforma operatiunile de colectare a datelor telefonice este un pas in directia cea buna, dar Uniunea Europeana asteapta actiuni in acest sens, a. continuă pe Antena3

Barack Obama: Daunele provocate de dezvaluirile lui Edward Snowden se vor observa peste ani

Presedintele american Barack Obama considera ca efectele dezvaluirilor facute de fostul consultant al NSA Edward Snowden vor fi cuantificate peste ani. Modul senzational in care aceste dezvaluiri au ajuns pe.

Barack Obama: Administratia SUA va limita accesul NSA la datele americanilor

Administratia Statelor Unite a aprobat o directiva care prevede sporirea mecanismelor de supraveghere a serviciilor de informatii, afirma presedintele Barack Obama, promitand cresterea transparentei asupra activitatilor de supraveghere si metode suplimentare de protejare a vietii private.

Barack Obama promite cresterea transparentei asupra activitatilor de supraveghere

Presedintele american Barack Obama a anuntat, vineri seara, ca Administratia Statelor Unite a aprobat o directiva care prevede sporirea mecanismelor de supraveghere a serviciilor de informatii. De asemenea,.

Barack Obama opteaza pentru o reforma modesta a metodelor de supraveghere.

Barack Obama ar urma sa opteze pentru o reforma modesta a programelor de supraveghere americane pe care o va anunta vineri, cu scopul de a calma controversa declansata la scara mondiala de dezvaluirile lui Edward Snowden, dar programul Prism de spionare a internetului va continua sa existe. Presedintele nu ar urma sa anunte o revolutie in modul in care Agentia Nationala a Securitatii NSA) colecteaza si stocheaza miliarde de informatii referitoare la comunicatii telefonice si electronice in .

Presedintele Barack Obama va cere azi NSA sa opreasca interceptarile fara mandat

Interceptarile si colectarea metadatelor din tecomunicatii, efectuate fara mandat de Agentia de Securitate Nationala NSA), ar putea ajunge la final, odata cu luarea de pozitie oficiala a presedintelui Barack.

GALERIE FOTO: Doamna lui Barack Obama implineste astazi 50 de ani. ...

Prima Doamna a Statelor Unite isi va sarbatori astazi ziua de nastere alaturi de actrita Sandra Bullock, fostul top model Elle Macpherson si sotia celui mai bogat om al planetei, Melinda Gates, anunta site-ul CNN. Michele Robinson s-a nascut si a crescut sudul orasului Chicago si a absolvit Universitatea Princeton si Facultatea de Drept Harvard. Dupa terminarea facultatii, ea a revenit la Chicago unde a acceptat o pozitie in firma de avocatura Sidley Austin, inainte de a se casatori cu Barack .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )