Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ne asteapta cresteri de preturi! Cursul pentru accize e mai mare cu 5,2%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ne asteapta cresteri de preturi! Cursul pentru accize e mai mare cu 5,2%

Accizele vor fi calculate anul viitor la un curs de 4,5223 lei/euro, anuntat luni de Banca Centrala Europeana BCE), rata de schimb fiind cu 5,2% mai mare fata de cea utilizata in acest an, de 4,3001 lei/euro. continuă pe Wall-Street Ro

Zoltan Brassai, Ford Romania: Nu am vazut proteste prin care oamenii sa ceara infrastructura. E cea mai mare problema a acestei tari

Masinile B-Max pe care Ford le produce la Craiova au inceput deja sa fie exportate, insa oficialii companiei americane reclama infrastructura de transport deficitara, ce reprezinta un impediment pentru dezvoltarea economiei romanesti. Nu am vazut oameni iesind in strada sa ceara infrastructura. Aceasta este cea mai mare problema a acestei tari, a declarat pentru 0-100. ro seful Ford Romania, Zoltan Brassai.

Accizele pentru 2013 vor fi calculate la un curs de 4,5223 lei/euro, cu 5,2% mai mare fata de anul precedent

Accizele vor fi calculate anul viitor la un curs de 4,5223 lei/euro, rata de schimb fiind cu 5,2 mai mare fata de cea utilizata in acest an, de 4,3001 lei/euro. Nivelul accizei in lei este stabilit prin.

Gigantica si delicioasa! Iata cea mai mare pizza din lume

O pizzerie din Los Angeles face cea mai mare pizza din lume. Din deliciosul preparat culinar se pot hrani cu usurinta nu mai putin de 50 de persoane. Uriasa pizza este livrata, dupa cum probabil v-ati inchipuit .

Simbolul revolutiei industriale franceze, pus la pamant de criza. Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei, considerate un simbol al revolutiei industriale franceze. Ca.

Cel mai mare producator de otel din lume va inchide doua furnale din Franta

Arcelor Mittal, cel mai mare producator de otel din lume, a anuntat ca va inchide permanent doua furnale din regiunea Lorraine, din estul Frantei. Ca urmare, peste 600 de angajati isi vor pierde locurile de.

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

In 2013, accizele se vor calcula la un curs euro/leu de 4,5223, mai mare cu 12 bani fata de cel valabil pentru acest an

Accizele vor fi calculate anul viitor la un curs de 4,5223 lei/euro, anuntat luni de Banca Centrala Europeana BCE), rata de schimb fiind cu 22 de bani mai ridicata fata de cea utilizata in 2012 4,3001 lei/euro). Potrivit art. 218 din Legea privind Codul fiscal, valoarea in lei a accizelor stabilite in echivalent euro pe unitatea de masura se determina prin transformarea sumelor exprimate in echivalent euro, pe bazacursului de schimb valutar stabilit in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent, publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Acest curs se utilizeaza pe toata durata anului urmator.

Declaratia OFICIALA privind cel mai mare secret fast-food. Ce ingrediente sunt de fapt in cartofii si hamburgerii nemuritori

S-au facut numeroase experimente care au avut un impact urias asupra consumatorilor de produse fast food. S-au luat mai multe portii de cartofi prajiti si hamburgeri, de la mai multe restaurante, si s-au pus in.

Noi scumpiri in 2013: Accizele vor fi calculate la un curs de 4,5223 lei/euro, cu 5,2% mai mare decat cel utilizat in 2012

Anul 2013 va aduce noi scumpiri in Romania. Conform Bancii Centrale Europene BCE), accizele vor fi calculate anul viitor la un curs de 4,5223 lei/euro. Rata de schimb, anuntata pe 1 octombrie, este cu 5,2% mai.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )