Libnet.ro
UNICEF

05:00

Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

B1 B1,
Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-2), formatia ceha Slovan Liberec, in mansa secunda a turului trei preliminar al . continuă pe B1

Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-2), formatia ceha Slovan Liberec, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, potrivit Mediafax.

Primul meci, prima calificata: Astra Giurgiu va evolua in playoff-ul Europa League, dupa ce a invins Slovan Liberec

Astra Giurgiu s-a calificat in playoff-ul Europa League, joi, dupa ce a incheiat cu o victorie meciul retur cu Slovan Liberec 2-3). in prima mansa, disputata acasa, formatia antrenata de Daniel Isaila s-a impus cu 3-0.

Avancronica Slovan Liberec-Astra Giurgiu (LIVE, 19:00)

Dintre cele trei echipe romanesti aflate in turul 3 preliminar al Europa League Astra Giurgiu este cel mai aproape de calificarea in playoff.

Astra Giurgiu, concentrata pe meciul cu Liberec

Astra Giurgiu a sosit miercuri in Cehia, la Praga, de unde au plecat cu autocarul spre orasul Liberec, pentru meciul de joi, ora 19:00, contra echipei locale.

Astra Giurgiu merge in playoff-ul Europa League cu victorie la Liberec

Nu a fost cazul de o noua minune la Liberec, desi in finalul primei reprize cei de la Slovan au lovit de doua ori si au intors spectaculos rezultatul. Astra Giurgiu a deschis scorul, s-a vazut apoi condusa, pentru ca in final sa loveasca de doua ori pe contraatac impunandu-se cu 3-2. Un rezultat foarte bun pentru coeficientul UEFA al Romaniei.

Steaua, Astra Giurgiu, CFR Cluj si Petrolul Ploiesti: program, ore, televizari meciuri din cupele europe

Steaua Bucuresti, Astra Giurgiu, CFR Cluj si Petrolul Ploiesti joaca in aceasta saptamana in mansa a doua a turului 3 preliminar al cupelor europene la fotbal. Iata programul meciurilor, cu ore si televizari. Toate partidele sunt live pe Onlinesport. ro.

Petrolul a invins Viktoria Plzen, scor 4-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 4-1 3-1), formatia ceha Viktoria Plzen, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Liga I: Dinamo a invins Universitatea Cluj, scor 3-2

Formatia Dinamo a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 3-2 3-1), echipa Universitatea Cluj, in ultimul meci al etapei a doua a Ligii I. in acest meci, gazdele au jucat in inferioritate numerica din.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )