Libnet.ro
UNICEF

22:30

Astra Giurgiu - Otelul 1-1, Gaz Metan Medias- Corona 1-0. Meciuri cu penaltyuri, ratari si situatii imprevizibile

Adevărul Adevărul,
Astra Giurgiu - Otelul 1-1, Gaz Metan Medias- Corona 1-0. Meciuri cu penaltyuri, ratari si situatii imprevizibile

Primele meciuri din etapa a 24 a a Ligii I au adus o semi-surpriza si o victorie la limita a gazdelor in fata unei formatii condamnate la retrogradare. continuă pe Adevărul

Victorie pentru Gaz Metan Medias in partida cu Corona Brasov, scor 1-0

Gaz Metan Medias a obtinut, vineri, acasa, o victorie in meciul cu Corona Brasov, scor 1-0. Golul a fost marcat de Robertson, in minutul 86, cu un sut de la marginea careului mic. Partida a fost arbitrata de.

MINUT cu MINUT Astra-Otelul 1-1 si Gaz Metan-Corona 1-0

Vineri, de la ora 19:00, s-adat startul etapei cu numarul XXIV din Liga 1, in direct, LIVE TEXT, pe onlinesport. Apasati aici pentru a urmari minut cu minut desfasurarea celor doua intalniri programate astazi,Astra-Otelul 1-1si Gaz Metan-Corona 1-0.

Liga 1: Astra Giurgiu si Otelul Galati au remizat, scor 1-1

Formatia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 1-1), cu echipa Otelul Galati, intr-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Yazalde 4 pentru.

Gaz Metan invinge la limita Corona, scor 1-0

Gaz Metan a obtinut trei puncte importante pe teren propriu in compania Coronei Brasov, care desi nu s-a prezentat ca o victima la Medias, a fost rapusa pe final de reusita lui Jordan Robertson, scor final 1-0, care revine cu gol in Liga 1 dupa o accidentare grava.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )