Libnet.ro
UNICEF

05:15

Astra invinge Dinamo si urca pe locul secund in clasamentul Ligii I. Cosmin Matei, eliminat pentru ca si-a aplaudat suporterii!

Adevărul Adevărul,
Astra invinge Dinamo si urca pe locul secund in clasamentul Ligii I. Cosmin Matei, eliminat pentru ca si-a aplaudat suporterii!

Astra Giurgiu a castigat meciul impotriva lui Dinamo, disputat duminica, pe teren propriu. Echipa gazda s-a impus cu 2-1, scor stabilit inca din prima repriza. continuă pe Adevărul

VIDEO Astra invinge Dinamo si urca pe locul secund in clasamentul Ligii I. Cosmin Matei, eliminat pentru ca si-a aplaudat suporterii!

Astra Giurgiu a castigat meciul impotriva lui Dinamo, disputat duminica, pe teren propriu. Echipa gazda s-a impus cu 2-1, scor stabilit inca din prima repriza.

HCM Roman-HCM Baia Mare: 17-21 Vezi clasamentul Ligii Nationale feminine.

Vicecampioana la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, miercuri, in deplasare, formatia HCM Roman, cu scorul de 21-17 8-8), in meci restant din etapa a VI-a a Ligii Nationale feminine. Partida a fost amanata deoarece HCM Baia Mare a jucat in grupele Ligii Campionilor la finalul saptamanii trecute, cand au fost programate oficial meciurile etapei a VI-a. Vezi in imaginile de mai sus clasamentul Ligii Nationale dupa primele sase etape. Cu victoria de miercuri, formatia baimareana continua .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )