Libnet.ro
UNICEF

12:30

Astra, out din Europa, dupa un dezastruos 3-0 pe terenul danezilor de la FC Copenhaga

B1 B1,
 Astra, out din Europa, dupa un dezastruos 3-0 pe terenul danezilor de la FC Copenhaga

Astra a pierdut meciul retur jucat in deplasarea de la Copenhaga, scor 3-0, si a fost eliminata din Europa. Dupa un rezultat de egalitate, saptamana trecuta, la Giurgiu, 1-1, campioana. continuă pe B1

Scad actiunile bancilor din Europa, dupa testele de stres

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, in special cele din sectorul bancar, pe fondul scepticismului investitorilor cu privire la felul in care aceste institutii vor face fata unei eventuale crize financiare.

Preot, despre atacurile teroriste din Europa: Atentat la valorile crestine. Scopul este acela de a pune in dilema cetatenul, care oricum se confrunta cu o multitudine de probleme

Teroristii au ingrozit Europa dupa numeroasele atacuri care au avut loc in marile orase. Crestinii nu pot intelege de ce sunt oamenii ucisi fara mila si fara a avea vreo vina. Mai mult,.

Ancheta la Spitalul din Tecuci dupa ce un bebelus a decedat la nastere, iar altul s-a nascut mort

Conducerea Directiei de Sanatate Publica din Galati a cerut explicatii de la reprezentantii Spitalului din Tecuci, dupa ce un bebelus a decedat la nastere, iar altul s-a nascut mort, mamele acestora acuzand un medic al unitatii sanitare de malpraxis, potrivit News. ro. Conducerea spitalului face doua anchete in legatura cu reclamatiile femeilor, iar politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Administratia de la Moscova propune tarilor NATO si aliate consultari pe tema situatiei politice si militare din Europa

Expertii militari din state membre NATO si aliate au primit o invitatie din partea administratiei de la Moscova pentru a discuta despre situatia politica si militara in Europa, anunta Ministerul rus al Ap.

Ploaia a facut ravagii pe litoral! Cum arata faleza din Costinesti dupa furtuna

Faleza din Costinesti a fost inundata, miercuri dupa-amiaza, in urma ploilor torentiale care au cazut pe litoral. Sistemul de canalizare nu a facut fata ruperii de nori, scrie cancan. ro. Foto:.

Canicula face victime: Un barbat a murit pe o strada din Vaslui dupa ce i s-a facut rau din cauza caldurii

Canicula face victime. Un barbat de 58 de ani a murit, marti dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Vaslui, dupa ce i s-a facut rau din cauza caniculei. Echipajul medical ajuns la fata locului a.

Anna Lesko, impuscata cu un pistol cu bile intr-o comuna din Prahova dupa un concert

Cantareata Anna Lesko a fost impuscata duminica seara cu un pistol cu aer comprimat in timp dadea autografe si facea fotografii cu fanii. Incidentul, in urma caruia artista a ramas cu o vanataie pe picior, s-a petrecut dupa concertul pe care aceasta l-a sustinut in comuna Cornu din judetul Prahova, in cadrul festivalului Florilor de tei.

Sefii PNL fug din Bucuresti dupa esecul de la locale: Alina Gorghiu va candida in Arges

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va renunta la fieful sau obisnuit din Bucuresti. Potrivit unor surse liberale Gorghiu va candida la Arges, acolo unde locuiesc parintii sai, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )