Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astrid Fodor va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania pentru functia de primar al Sibiului

B1 B1,
Astrid Fodor va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania pentru functia de primar al Sibiului

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a anuntat, luni, ca va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) pentru functia de primar al orasului, informeaza Mediafax. in. continuă pe B1

Iohannis nu vrea deocamdata sa fie cetatean de onoare al Sibiului. Astrid Fodor, urmasa sa in fruntea orasului: Voi candida pentru functia de primar

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a anuntat luni ca va candida pentru postul de primar al orasului daca vor fi organizate alegeri, aceasta adaugand ca va intra in cursa electorala pe listele Forumului Democrat al Germanilor din Romania.

Londra: Un cersetor foloseste un cititor de carduri pentru a accepta donatiile din partea turistilor bogati

Metoda inedita folosita de un cersetor profesionist din Londra pentru a primi donatii. Barbatul, care a calatorit sute de kilometri pentru a ajunge in capitala britanica, foloseste un cititor de carduri pentru.

Vladimir Putin, sustinere neconditionata din partea poporului rus. Este de neinloncuit

Majoritatea cetatenilor rusi au afirmat ca sustin realegerea presedintelui in exercitiu, Vladimir Putin, la scrutinul din 2018, potrivit unui sondaj realizat de Centrul Levada, citat de agentia RIA Novosti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )