Libnet.ro
UNICEF

13:00

Asus a lansat noile laptopuri cu procesoare Intel Haswell si in Romania

Adevărul Adevărul,
Asus a lansat noile laptopuri cu procesoare Intel Haswell si in Romania

Asus a lansat o serie noua de laptopuri bazate pe cele mai recente procesoare de la Intel, cu microarhitectua Haswell. Noile modele se adreseaza celor care cauta un sistem performant la pret redus, pasionatilor de multimedia, dar si gamerilor inraiti. continuă pe Adevărul

ASUS lanseaza noua generatie de laptopuri cu Intel Haswell

ASUS a prezentat in cursul zilei de astazi noua generatie de laptopuri cu procesoare Intel Haswell. Noile produse se prezinta cu o carcasa asemanatoare cu vechiile serii insa avem de a face si cu modele complet noi. Variantele din gama X-Series sunt produsele din segmentul value, acele notebook-uri cu un raport calitate pret foarte bun, insa cu o configuratie medie. Pentru cei amatori de Wiondows 8 si touchscreen VivoBook este alegerea excelenta iar pentru cei pasionati de multimedia si [].

Noua generatie de laptopuri ASUS, cu Intel Haswell

In cursul zilei de astazi, a fost prezentata noua generatie de laptopuri ASUS, cu procesoare Intel Haswell. Noile laptopuri Asus se prezinta cu o carcasa asemanatoare cu vechiile serii, insa avem de-a face si cu modele complet noi. Variantele din gama X-Series sunt produsele din segmentul Value, acele notebook-uri cu un raport calitate pret foarte bun, insa cu o configuratie medie. Pentru cei amatori de Windows 8 si touchscreen VivoBook este alegerea excelenta, iar pentru pasionatii de multimedia si gaming [].

REVIEW Maguay OfficePower EX - Romanii ofera un sistem desktop business bazat pe Intel Haswell

Romanii de la Maguay sunt cunoscuti pe piata din Romania drept principalul producator autohton de servere. Compania exista de 21 de ani si nu produce numai servere, ci si sisteme desktop, laptopuri si ultrabook-uri. Cea mai noua generatie de computere Maguay vine echipata cu procesoarele Intel Haswell si am testat, timp de o saptamana o astfel de configuratie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )