Libnet.ro
UNICEF

21:00

Atac armat sangeros in centrul Tel-Avivului

România Liberă România Liberă,
Atac armat sangeros in centrul Tel-Avivului

Un atac palestinian cu arme de foc a avut loc intr-unul din locurile cele mai populate din Tel-Aviv, Piata Sarona unde se afla sediile mai multor ministere , pe o artera foarte frecventata, cu numeroase restaurante si buticuri. Locul impuscaturilor se afla in fata cartierului general al armatei israeliene, baza Kyria. Patru persoane au murit si alte 15 au fost ranite, potrivit unui bilant provizoriu al fortelor de securitate. continuă pe România Liberă

Evreii din Romania, despre atentatul din cafeneaua din centrul Tel Avivului: Atac marsav in care au murit oameni nevinovati. Ne vom apara comunitatea

Aurel Vainer, seful comunitatii evreiesti din Romania, a transmis un mesaj in urma atentatului din Tel Aviv, soldat cu moartea a 4 persoane si ranirea a 10 persoane. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt traumatizante: teroristii, imbracati la costum, intra intr-o cafenea din centrul orasului si trag o rafala in oameni. O femeie cazuta la pamant este executata cu sange rece. Printre morti se numara si o fetita de 4 ani.

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene.

Atac armat in Israel. Autoritatile descriu un atac terorist

Trei persoane au fost ucise miercuri seara intr-un schimb de focuri in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene la Tel Aviv, potrivit unei surse medicale,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )