Libnet.ro
UNICEF

00:07

ATAC ARMAT in SUA! Mai multe persoane au fost ucise! INFORMATII DE ULTIM MOMENT

B1 B1,
ATAC ARMAT in SUA! Mai multe persoane au fost ucise! INFORMATII DE ULTIM MOMENT

Un nou atac armat socheaza SUA! Trei persoane au fost ucise si sapte ranite intr-un atac armat in apropierea unui bar din New Orleans, statul american Louisiana, potrivit politiei locale, care cauta doi. continuă pe B1

Incident armat in Texas! Mai multe persoane au murit

Cel putin trei persoane au fost gasite impuscate mortal vineri la un sanatoriu din Texas, iar alte doua cadavre au fost descoperite intr-o casa despre care se crede ca avea legatura cu incidentul, au.

Incident GRAV in Romania! Tavanul unui centru comercial s-a prabusit! Mai multe persoane au fost RANITE

Un incident grav a avut loc in municipiul Vaslui, unde o bucata de tavan s-a prabusit intr-un centru commercial. Trei persoane au fost ranite, respectiv un copil de 1 an, un barbat si o femeie in.

Incident GRAV in Romania! Tavanul unui centru comercial s-a prabusit! Mai multe persoane au fost RANITE (FOTO)

Un incident grav a avut loc sambata in municipiul Vaslui, unde o bucata de tavan din rigips s-a prabusit intr-un centru commercial. in urma acestui incident, trei persoane au fost ranite, respectiv un.

Incidente inainte de FCSB- Dinamo: Jandarmii au intervenit in forta si au ridicat mai multe persoane

Au aparut si primele incidente inainte de marele derby dintre FCSB si Dinamo! Trei suporteri au fost ridicati si dusi la sectia de politie dupa ce au aprins torte si chiar unul dintre ei a lovit un.

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate. Mai multe zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. Doua curse ale companiei Lufthansa au fost anulate de pe Aeroportul International Sibiu, din cauza acestui incident de securitate, scrie Mediafax.

Peste 200 persoane au fost ucise in Siria intr-un atac al Statului Islamic

Militanti ai Statului Islamic au ucis joi peste 200 de persoane intr-un atac coordonat asupra unei zone detinute de guvernul sirian, potrivit unor autoritati locale si a unui monitor de razboi, marcand cel mai mortal asalt al gruparii din ultimii ani.

FOTO impuscaturi in trafic la Craiova. Politistii cauta mai multe persoane care au tras focuri de arma dintr-un Porsche. Un tanar a fost ranit.

Tanarul impuscat are 25 de ani si ii cunostea pe atacatori. Depusese impotriva lor o plangere la politie pentru ca i-ar fi furat o masina.

FOTO impuscaturi in trafic la Craiova. Politistii cauta mai multe persoane care au tras focuri de arma dintr-un Porsche. Un tanar a fost ranit

Tanarul impuscat are 25 de ani si ii cunostea pe atacatori. Depusese impotriva lor o plangere la politie pentru ca i-ar fi furat o masina.

Atac armat la New Orleans: Trei morti si sapte raniti

Trei persoane au fost ucise si sapte ranite sambata seara intr-un atac armat in apropierea unui bar din New Orleans, statul american Louisiana, potrivit politiei locale, care cauta doi suspecti, relateaza.

Incident pe Aeroportul din Munchen, dupa ce o femeie a trecut neobservata de punctul de securitate / 200 zboruri au fost anulate, inclusiv 2 curse de pe Aeroportul Sibiu

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant. UPDATE: Aproximativ 200 de zboruri au fost anulate in urma acestui incident de securitate, inclusiv doua curse ale companiei Lufthansa de pe Aeroportul International Sibiu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )