Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atac asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza. Reactie dura din partea SUA

România Liberă România Liberă,
Atac asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza. Reactie dura din partea SUA

Cel putin zece persoane au fost ucise duminica dimineata in urma unui bombardament care a vizat o scoala ONU ce adapostea aproximativ 3. 000 de refugiati, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Bombardament asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza: Cel putin 10 civili au murit

Masacrul asupra civililor continua in Fasia Gaza. Cel putin zece palestinieni au fost ucisi la Rafah, intr-un bombardament care a lovit o scoala ONU ce adapostea mii de refugiati, anunta presa.

SUA au trimis din nou munitie in Israel dupa ce au condamnat atacarea unei scoli ONU in Fasia Gaza

Statele Unite au confirmat miercuri ca au reaprovizionat Israelul cu munitie. Anuntul vine la cateva ore dupa ce Casa Alba a condamnat atacul comis de catre israelieni asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza, relateaza AFP.

SUA au reaprovizionat Israelul cu munitie dupa ce au condamnat atacarea unei scoli ONU in Fasia Gaza

Statele Unite au confirmat miercuri ca au reaprovizionat Israelul cu munitie, la doar cateva ore dupa ce Casa Alba a condamnat atacul comis de catre israelieni asupra unei scoli ONU in Fasia Gaza, potrivit Mediafax. O parte a munitiei provine dintr-un stoc al armatei americane creat pe teritoriul israelian pentru Tsahal in situatii de urgenta si care are o valoare de aproximativ un miliard de dolari 746 milioane de euro).

SUA au trimis din nou munitie Israelului dupa ce au condamnat bombardarea unei scoli ONU

SUA au trimis din nou munitie Israelului la numai cateva ore dupa ce au condamnat bombardarea unei scoli ONU din Fasia GAza.

UE condamna atacul israelian care a vizat o scoala a ONU din Fasia Gaza

Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Exterme, Catherine Ashton, a condamnat, joi, atacul israelian care a vizat o scoala administrata de ONU in Fasia Gaza, scrie AFP. Saisprezece palestinieni au fost ucisi,.

Operatiunea israeliana din Fasia Gaza: 1.450 de palestinieni si 61 de militari israelieni si-au pierdut viata. Bilantul victimelor il depaseste pe cel al Operatiunii Plumb Topit din 2009

Paispreze palestinieni au fost ucisi vineri la Khan Younes, in sudul Fasiei Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor de salvare, Ashraf al-Qodra, peste 1. 450 de palestinieni fiind ucisi de la inceputul razboiului, transmite AFP. Numarul palestinienilor ucisi in ofensiva din Fasia Gaza l-a depasit inca de joi pe cel al Operatiunii Plumb Topit.

Israelul a inceput sa-si retraga trupele din Fasia Gaza

Israelul a inceput sa-si retraga unele trupe din Fasia Gaza si sa se repozitioneze in alte zone din teritoriul palestinian, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, pentru AFP. Ne retragem din unele zone,.

Copilul minune din Fasia Gaza: scos din pantecul mamei sale ucise, a murit din cauza lipsei curentului

Copilul minune din Fasia Gaza, care a fost salvat din pantecul mamei ucise, a supravietuit cinci zile intr-un incubator, dupa care a murit din cauza lipsei de curent din spital survenite in urma atacurilor din partea Israelului, potrivit.

Armata israeliana anunta incetarea armistitiului din Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat vineri incetarea armistitiului cu Hamas din Fasia Gaza, unde unul dintre soldatii sai a fost probabil rapit, iar Egiptul a informat oficialii palestinieni ca amana negocierile.

Armata israeliana recunoaste ca a bombardat in apropierea unei scoli ONU in Gaza

Armata israeliana a recunoscut duminica faptul ca a lansat un tir asupra unei tinte in apropierea unei scoli de la Rafah, unde cel putin zece palestinieni au fost ucisi intr-un atac efectuat mai devreme in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )