Libnet.ro
UNICEF

19:16

UE condamna atacul israelian care a vizat o scoala a ONU din Fasia Gaza

B1 B1,
UE condamna atacul israelian care a vizat o scoala a ONU din Fasia Gaza

Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Exterme, Catherine Ashton, a condamnat, joi, atacul israelian care a vizat o scoala administrata de ONU in Fasia Gaza, scrie AFP. Saisprezece palestinieni au fost ucisi,. continuă pe B1

Douazeci de palestinieni, ucisi intr-o scoala ONU din Fasia Gaza bombardata de israelieni

Douazeci de palestinieni care se refugiasera intr-o scoala ONU au fost omorati miercuri dimineata in urma unor bombardamente israeliene, in nordul Fasiei Gaza. Obuze de tanc au lovit in plin doua sali de.

Douazeci de palestinieni, ucisi intr-o scoala ONU din Fasia Gaza bombardata de israelieni

Douazeci de palestinieni care se refugiasera intr-o scoala ONU au fost omorati miercuri dimineata in urma unor bombardamente israeliene, in nordul Fasiei Gaza, potrivit serviciilor de salvare, scrie.

Douazeci de palestinieni, ucisi intr-o scoala ONU din Fasia Gaza bombardata de israelieni

Douazeci de palestinieni care se refugiasera intr-o scoala ONU au fost omorati miercuri dimineata in urma unor bombardamente israeliene, in nordul Fasiei Gaza, potrivit serviciilor de salvare, relateaza AFP.

Israelul a recunoscut: Am tras asupra unei SCOLI a ONU din Gaza, dar nu am omorat pe nimeni

Armata israeliana a recunoscut, duminica, ca a tras un obuz de mortiera asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza unde joi au murit 15 refugiati, asigurand in acelasi timp ca nimeni nu a fost ucis acolo, .

Israelienii au ucis 20 de palestinieni aflati intr-o scoala ONU

Bombardamentele israeliene din Fasia Gaza au ucis miercuri dimineata 20 de palestinieni refugiati intr-o scoala a Organizatiei Natiunilor Unite din nordul Fasiei Gaza.

Care sunt cauzele inundatiilor din sud-vestul tarii: debite istorice care apar o data la 200 de ani si un dezastru anuntat de inundatiile din Balcani

Inundatiile si viiturile care afecteaza sud-vestul tarii nu sunt fenomene normale, avand in vedere ca au fost sectiuni de rauri unde probabilitatea de aparitie a debitelor inregistrate acum a fost de una la 200 de ani, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant de la Administratia Nationala Apele Romane, Ana-Maria Agiu. Aceasta a explicat ca viiturile rapide si scurgerile de pe versanti care au generat inundatii au fost cauzate si de modul de construire a caselor, de inexistenta unor rigole sau de lipsa lucrarilor de corectare a torentilor si paraielor, care tin de Ministerul Agriculturii si de autoritatile locale. Vezi in articol cum explica si Administratia Nationala de Meteorologie precipitatiile abundente de acum.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )