Libnet.ro
UNICEF

08:15

Atac intr-un mall din Canada. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua sunt in stare critica

România Liberă România Liberă,
Atac intr-un mall din Canada. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua sunt in stare critica

Cel putin o persoana a murit, iar alte doua au fost transportate de urgenta la spital dupa ce au fost injunghiate intr-un atac care a avut loc intr-un mall din Canada. continuă pe România Liberă

Atac la un mall din Canada: Cel putin o persoana a fost ucisa si alte doua au fost ranite(FOTO)

Atac intr-un centru comercial din orasul canadian Vancouver. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua au fost spitalizate, dupa o altercatie dintre doua grupuri, informeaza.

FOTO. Accident intr-o mina din China. Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 18 sunt date disparute

In urma unei explozii intr-o mina de carbine din orasul Chongqing au decedat 15 persoane, iar alte 18 sunt date disparate. Explozia a avut loc in jurul orei locale 11:30 a. m.

Un grup de sirieni a agresat sexual trei fete intr-o piscina din Berlin. Cel mai mic dintre suspecti are 7 ani

Un grup de sapte baieti, cel mai mic in varsta de 7 ani, aagresat sexual trei surori cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, intr-o piscina din Berlin, informeaza RT, care.

Nigeria: Cel putin noua morti in urma unui atentat al gruparii teroriste Boko Haram

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata intr-un atentat atribuit organizatiei extremiste Boko Haram, dupa ce un microbuz a explodat marti la un punct de control militar din nord-estul Nigeriei, anunta.

Explozie la o mina de carbuni din China. Cel putin 15 mineri au murit, iar 20 sunt blocati in tunelurile subterane

O deflagratie a avut loc, luni, intr-o mina de carbuni din regiunea chineza Chongqing, relateaza AP, citand agentia de stat Xinhua. Cel putin 13 mineri au murit, in timp ce alti 20 de mineri au ramas blocati in interiorul minei.

China: cel putin 15 mineri morti si 18 dati disparuti in urma unei explozii la o mina de carbune

Cel putin 15 mineri au decedat si 18 sunt dati disparutiin urma unei explozii la o mina de carbuneprodusa luni, cu putin inainte de amiaza, in regiunea Chongqing,.

Presedintele Siriei acuza SUA ca urmaresc inlaturarea sa, anuntand ca va ramane in fruntea statului pana, cel putin, in 2021

Bashar al-Assad, presedintele Siriei, a afirmat ca va ramane la putere pana, cel putin, 2021 cand i se va incheia actualul mandat. Acesta a refuzat sa-si asume vreo responsabilitate pentru razboiul civil.

Mormantul lui Iisus, deschis pentru prima data in cel putin doua secole

Oamenii de stiinta au deschis pentru prima data, in cel putin doua secole, locul considerat de crestini a fi mormantul lui Iisus din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, .

Numarul migrantilor care dorm pe strazile din Paris a crescut cu cel putin o treime

Numarul migrantilor care dorm pe strazile din Paris a crescut cu cel putin o treime de la inceputul saptamanii, cand autoritatile au inceput evacuarea Junglei de la Calais, transmite agentia Reuters, citata de News. ro.

Cel putin 20 de persoane ranite in urma evacuarii unui avion pe aeroportul Chicago O 'Hare

Cel putin 20 de persoane au fost ranite in cursul evacuarii unui avion al companiei American Airlines care a luat foc ieri pe o pista a aeroportului international Chicago O 'Hare in timp ce decola, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza agentia DPA si AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )