Libnet.ro
UNICEF

20:45

Atac intr-un club din Mexic! Cel putin 25 de persoane au murit intr-un incendiu provocat de o banda criminala! Detalii de ultima ora

B1 B1,
Atac intr-un club din Mexic! Cel putin 25 de persoane au murit intr-un incendiu provocat de o banda criminala! Detalii de ultima ora

Cel putin 25 de oameni au murit intr-un incendiu provocat la un club din Mexic de o banda criminala, potrivit BBC. Alti 11 oameni au fost grav raniti in incendiul de la Caballo Blanco, un bar din. continuă pe B1

Atac intr-un bar din Mexic soldat cu 25 de morti

Cel putin 25 de oameni omorati intr-un incendiu dintr-un club din Mexic. Politia a declarat ca este cert un atac al unei bande criminale, potrivit BBC. Supravietuitorii au declarat ca membrii bandei criminale au blocat iesirile si apoi au incendiat barul. Surse media au confirmat faptul ca focuri de arma au fost trase iar apoi cocktailuri Molotov au fost aruncate in club.

Accident aerian cumplit pe insula Mallorca, dupa ce un elicopter si un avion s-au ciocnit. Cel putin sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un elicopter si un avion de mici dimensiuni s-au ciocnit, in insula Mallorca, localizata in partea de vest a Marii Mediterane. Trei oameni au fost confirmati.

Omul lui Mugur Isarescu recomanda inghetarea salariilor cel putin 2 ani. Ce se va intampla cu bugetarii

Lucian Croitoru, omul lui Mugur Isarescu, recomanda inghetarea salariilor cel putin 2 ani, pentru a evita intrarea Romaniei in recesiune. Ce se va intampla cu bugetarii? Omul lui Mugur Isarescu recomanda inghetarea salariilor cel putin 2 ani Lucian Croitoru, consilier pe probleme de politica monetara al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, recomanda inghetarea salariilor cel putin .

La 70 de ani, arata ca la 20, iar secretul ei este cel putin socant

Nora Williams a implinit de curand 70 de ani, dar este imposibil sa-i ghicesti varsta daca ai intalni-o pe strada. Ea se lauda ca are corpul de la 20 de ani, iar trucurile din spate nu au implicat operatii estetice. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa arati bine la batranete si sa te .

Un jurnalist a fost macelarit cu cutitul, intr-un oras din Mexic. Motivul pentru care politia nu l-a protejat

Cadavrul unui jurnalist prezentand multiple rani comise cu arma alba a fost descoperit sambata in municipalitatea Tejupilco, in centrul Mexicului, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP. Nevith Con.

ANALISTII PRECONIZEAZA: Razboiul comercial SUA-China va tine cel putin pana in 2021

Mohamed El-Erian, strateg Allianz: Chinezii au gresit strategic nefacand concesii la inceputul negocierilor China a realizat o greseala strategica fundamentala nefacand concesii la inceputul negocierilor comerciale cu Statele Unite, precum Mexicul si Canada in negocierile pentru noul NAFTA, iar acum atat Beijingul, cat si Washingtonul s-au izolat politic ajungand intr-o pozitie din care este mult mai dificil sa ajunga la un tratat comercial bilateral, considera Mohamed El-Erian, strateg-sef la Allianz.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )